Picturi pe numere

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.


Picturi pe numere pentru începători
Una dintre categoriile aparte de pictură este pictura pe numere. Aceasta a căpătat amploare în ultima vreme, reprezentând o adevărată activitate relaxantă atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Chiar și începătorii își pot dezvolta simțul artistic și îndemânarea prin exersarea picturii cu astfel de seturi creative. Picturi pe plamșe cartonate, pe pânză cu șasiu, mici, mari pentru toate gusturile și vârstele.
De ce alegi picturi pe numere pentru copii
Principalul avantaj al unei picturi pe numere este dezvoltarea creativităţii şi a imaginaţiei. Pentru copii, acesta este un mare beneficiu, în plus copilul nu trebuie să fie un mic Picasso şi să aibă foarte mult talent, deoarece este relativ simplu să realizeze o pictura pe numere. Fiind o compoziţie de-a gata, cu culorile pregătite, rezultatul va fi unul garantat.

În plus, pentru copiii care vor să se ocupe mai serios de pictură, acesta poate reprezenta un bun început.
Pictura pe numere relaxează
O asemenea activitate se aseamănă foarte mult cu cea a rezolvării unui puzzle. Se cauta un număr ca şi cum ai căuta o piesă de puzzle şi se foloseşte culoarea care apare în schiţă de pe hârtie. De asemenea, având în vedere că toate culorile vin pregătite în recipiente, nu este nevoie de o paletă separată.

Desigur, pentru a stimula creativitatea copiilor, poţi face abstracţie de schiţa desenului şi îi poţi lăsa pe ei să stabilească ce culori să folosească pentru diverse elemente.
Alege dintr-o gamă variată de modele de picturi
Îţi punem la dispoziţie o gamă variată de picturi pe numere la preţuri foarte avantajoase, ideale atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.