Afișez 1 - 60 din 403 rezultate

Afișez 1 - 60 din 403 rezultate

Puzzle-ul poate reprezenta un adevărat  hobby atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Realizarea acestuia este o activitate deosebit de plăcută, pentru un sfârşit de săptămână relaxant, la fel cum poate fi un board game, jucat alături de familie sau de gaşca de prieteni.

A construi un puzzle reprezintă un mod excelent de relaxare şi de eliminare a stresului cotidian. De asemenea, această activitate presupune stimularea creativităţii şi a inteligenţei. Este de fapt o activitate mentală care dezvoltă şi anumite abilităţi motrice ale mâinilor.

Ce puzzle aleg?
Desigur, oricine poate spune că un puzzle cu cât are mai multe piese este mult mai atractiv şi antrenant. Suntem perfect de acord.

Dacă pentru cei mici este recomandat să optezi pentru un model cu piese puţine, în funcţie de vârstă şi de gradul de dezvoltare al copilului, pentru adulţi poţi alege variații cu 1000, 3000, 5000 sau chiar 10.000 de piese.

Va dura mult până când îl vei construi,  însă satisfacţia va fi pe măsură. Ce este clar este că răbdarea şi perseverenţa sunt armele cheie ale construirii unui asemenea puzzle.
Un puzzle = o deosebită piesă de decor
De asemenea, dacă vrei ca activitatea să fie şi mai antrenantă, poţi alege un puzzle 3D, pe care mai apoi îl poţi folosi pe post de ornament sau piesa de decor.

Tot că piesă de decor poate fi folosit şi unul normal. Trebuie doar să îl asamblezi şi să foloseşti un lipici special conceput pentru acesta.

Poţi, de exemplu, să alegi o tematică anume pentru a se potrivi cu decorul camerei, cum ar fi cu personaje din Avengers pentru fani, hărţi pentru cei care iubesc geografia sau anumite scene din bătălii pentru pasionaţii de istorie.
În magazinele online este mult mai uşor să comanzi puzzle-uri cu mii de piese. Aşadar şi noi îţi punem la dispoziţie o gamă foarte variată de puzzle-uri de orice dimensiune, inclusiv gigantice cu câteva mii de piese.
Cu siguranţă îl vei găsi pe cel potrivit pentru tine, sau de ce nu, pentru a îl face cadou unui prieten drag.