Jocuri de cărți

Afișez toate cele 16 rezultate

Afișez toate cele 16 rezultate

Jocurile de cărți sunt distractive și antrenante pentru copiii de toate vârstele, însă și pentru adulți reprezintă o adevărată provocare.

De ce să alegi jocuri de carti
În perioadele în care stăm mai mult acasă sau în weekend-urile în care simţi nevoia doar să te odihneşti, nişte jocuri de carti pot alunga cu succes plictiseala si te poate ţine ocupat o zi întreagă. În plus acestea reprezintă un prilej bun de a aduna întreaga familie sau gaşca de prieteni în jurul unei mese şi de a depăna amintiri. Cu siguranţă vă veţi distra copios.

Pentru copii, este de asemenea important să le explici importanţa unor jocuri de carti şi îi înveţi câteva dintre acestea.

Jocurile de cărţi au un effect benefic asupra copiilor, deoarece stimulează inteligenta, sporesc concentrarea şi îi ţin departe de diverse tentatii, precum telefoanele sau laptopurile. Ştim foarte bine ca în zilele noastre copiii se simt tot mai atraşi de tehnologie.
Jocurile cu cărţi de joc ale copilăriei
Câteva jocuri de cărţi esenţiale pentru copii:

Macao
Șeptica
Popa Prostu
Război

Asemenea unor board games, ceste jocuri de cărţi sunt foarte distractive, iar partea bună este că necesită un număr destul de mare de jucători, ceea ce înseamnă că întreaga familie poate participa.
Varietatea pachetelor de cărţi
În zilele noastre găseşti foarte multe tipuri de cărţi de jucat în magazinele fizice şi în cele online. Aşa că dacă nu vrei să alegi modelul clasic, pe care toată lumea îl ştie, şi vrei să alegi ceva care să fie foarte atractiv şi pentru copii, atunci poţi alege jocuri de carti cu personaje de desene animate sau personaje din filmele preferate ale copiilor.

Spre exemplu, poţi alege pachete de cărţi cu Dragon Ball, Spiderman, Batman, Harry Potter, Frozen, Sailor Moon şi multe altele. Există o largă varietate de asemenea jocuri de cărți pe piaţă.
Şi noi îţi punem la dispoziţie în colecţia noastră mai multe tipuri de jocuri cu carti de joc pentru toate gusturile şi la preţuri avantajoase! Alege-l pe cel care îţi va transforma weekendul într-unul foarte distractiv.