Căluți balansoar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Dacă eşti în căutarea unor jucării memorabile ale copilăriei tuturor timpurilor, căluţul balansoar se afla în topul listei, alături de păpuşi sau biciclete.

Poţi găsi căluţi balansoar pentru toate gusturile şi nevoile, şi îţi poate lua destul de mult timp să examinezi o întreagă ofertă, însă trebuie să te asiguri că faci cea mai bună alegere pentru copilul tău.
Ce căluţi balansoar să alegi
Poţi miza pe un căluţ balansoar de mici dimensiuni cu material foarte pufos şi cu scăunel. Un asemenea căluţ balansoar li se adresează copiilor mici, încă de la vârsta de un an. În plus, poate folosit o perioadă relativ lungă, oferind siguranţă şi confort, împreună cu un aspect realist şi atrăgător şi mai multe variante de distracţie şi “deplasare”. Este perfect pentru a-l face pe cel mic să se bucure. O plimbare cu un căluţ balansoar îi va şterge cu siguranţă lacrimile de pe obraz, atunci când aceste este nemulţumit de anumite lucruri.

Căluţul balasoar cu căptuşeala pufoasă şi cu sa, fără scăunel, se adresează copiilor ceva mai mari, de 2-3 ani, deoarece este foarte comod şi îl poate face pe cel mic să se simtă grozav. Pentru că cel mic creşte într-un ritm alert şi la vârsta de 2-3 ani deja înţelege mai multe lucruri, optează pentru un căluţ balansoar cu lumini şi sunete care să îi transforme aventura celui mic într-una doarte realistă.

Căluţul balansoar din plastic este o variantă mai ieftină la căluţul balansoar din lemn, fiind o alternativă perfectă pentru părinţii ai căror copii se plictisesc extrem de repede de anumite jucării şi care doresc să îi achiziţioneze celui mic jucării la preţ avantajos, din acest motiv. Alege un model cu roţi pentru a-l putea plimba pe cel mic.
O gamă variată de căluţi balansoar
Căluţul balansoar reprezintă simbolul copilăriei. Fiind o jucărie de dimensiuni relative mari, copilul tău se va putea bucura mai mulţi ani de ea, însă trebuie să ştii să faci cea mai bună alegere de la început şi sa nu faci compromisuri. Noi îţi recomandăm să optezi pentru un căluţ balansoar din lemn însă completat de elemente textile, cum este căptuşeala din zona şezutului care imită blăniţa şi care îl va face pe cel mic să se simtă foarte confortabil.

Avem o gamă variată de modele în colecţia noastră: căluţi balansoar simpli sau cu diverse funcţii, precum butoane care imită nechezatul căluţului sau sunetul copitelor.