Afișez toate cele 41 de rezultate

Afișez toate cele 41 de rezultate

Iniţial, kendama a fost folosită în Japonia ca o jucărie pentru jonglerii, însă în ultima vreme s-a transformat într-o adevărată senzaţie.

Dacă îţi plac jucăriile Kendama sau vrei să faci cadou cuiva, iată ce tipuri de Kendama sunt pe piaţă şi cum să faci cea mai bună alegere:

Sunrise – acestea au cel mai bun raport calitate preţ şi sunt confecţionate din lemn de esenţă tare, foarte rezistent la lovituri

Krom – pentru un aspect desăvârşit şi functionaliate optimă, acestea perfecte pentru trucuri şi jonglerii complicate. Acestea sunt şi mai ieftine.

Catchy air – este, de fapt, kendama de plastic cu design unic şi proaspăt este concepută pentru toate nivelurile de jucători. Aceasta este potrivită chiar şi pentru copii, pentru că nu există un risc atât de mare de a se lovi cu ea.

Royal – kendama concepută de o echipă de profesionişti pentru perfecţionarea echilibrului şi execuţiei de jonglerii.

Play – kendama play au un raport foarte bun calitate-pret, fiind perfecte pentru începători.
Părțile componente ale kendamei

Ken= mânerul
Tama= mingea
Kensaki= tepusul de lemn de la capătul mânerului
Sarado= partea care arată exact ca un ciocan
Ozara= cupă mare
Kozara= cupa mijlocie
Chuzara= cupa mică poziţionată la capătul mânerului
Ana= gaura din minge
Ito= ata

Dimensiunea potrivită
Majoritatea kendamelor prezintă o dimensiune de 16-18 cm, de la baza până la vârf (atunci când mingea este poziţionată). Există şi versiuni mai mari, însă cele standard sunt mai simplu de folosit şi fac mai uşor perfecţionarea în arta jongleriilor cu kendama. Cum există şi versiuni mai mari, aşa există şi modele mini, însă acestea sunt mai degrabă de colecţie, pentru că nu te ajută prea mult dacă vrei să înveţi anumite trucuri.
Culoarea
În general, kendama se găseşte pe piaţa în culoarea naturală a lemnului, însă tama acesteia o poţi găsi în diferite culori, cu diverse modele sau simplă. Ţine cont că stricarea culorii in timp, nu îi scade valoare. În general colorarea tamei tine doar de design şi de multe ori influenţează doar preţul.

Dacă şi tu ai o pasiune pentru kendama, în colecţia noastră vei găsi o mulţime modele de diverse dimensiuni. Iar dacă pentru tine, kendama nu este un joc potrivit, poţi alege un puzzle sau un boardgame pe care să îl joci împreună cu gaşca de prieteni!