Pătuțuri copii

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Cum alegem un pat pentru copii
Când deja copii sunt ceva mai mari încep ideile cu povești și lumea pe care doresc să și-o creeze în jurul lor.

Cel mai simplu mod de a-și face o poveste acasă este să își transforme camera într-o lume fantastică, iar patul este printre obiectele care se doresc a fi schimbate odată ce copilașul este mărișor.

Băieții prefer paturi în formă de mașini, de avioane sau chiar bărci de pirați.

Fetele preferă paturi pentru copii cu baldachin, în formă de caleașcă sau inimioară pe nuanțe pastelate. Din păcate astfel de pătuțuri copii nu sunt mereu foarte ieftine, însă muncă depusă pentru a construi un astfel de pătuț și calitatea materialelor folosite, justifică prețul produsului final.
Pat ieftin pentru copii
Dacă se poate ajunge la o înțelegere, pătuțul copilașilor poate fi unul simpatic chiar și fără a face un credit pentru nevoi personale. Un pat simplu, care se poate vopsi acasă într-un mod mai creativ este mereu o opțiune acceisbilă. Un tapet simpatic, niște stickere pe perete și un covor de joacă poate ajuta în crearea poveștii preferate fără o investiție enormă. Totuși, fiți atenți la variantele de depozitare. Este bine să aibă o ladă sau câteva sertare pentru a ține lenjeria de pat.

Sigur că calitatea unui pat copii este foarte importantă însă trebuie să ne gândim și la perioada în care se pot folosi de acesta, deoarece copii cresc foarte repede. Un pat pentru copii mai mare cu un model simplu merită căutat să fie din materiale de calitate superioară, însă dacă este vorba de un pat în formă de mașină de curse, atunci poate se va alege o variantă mai ieftină deoarece se poate plictisi foarte repede de idee.
Cât costă un pat pentru copii?
Depinde de ce buget aveți alocat, undeva de la 400 lei până la cele foarte complexe de peste 1000 lei. Pentru frați, paturile suprapuse sau etajate sunt  cele mai bune opțiuni mai ales dacă camera este destul de mică.