Articole de petrecere

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Articole de petrecere
Când vine vorba de o petrecere tematică articolele decorative personalizate în tonul evenimentului fac toată diferența.

Copilașii mereu își doresc să își serbeze ziua cu prietenii la școală sau poate chiar acasă. Petrecerile tematice bazate pe personajele preferate din desene animate precum Patrula Cățelușilor sunt mereu la modă, iar părinții caută cele mai interesante articole de petrecere. De la ghirlande din hârtie, baloane cu folie, cifre sau litere până la toppere de prăjituri și fețe de masă personalizate. Nu va lipsi nici tortul cu figurinele favorite sau coifuri pentru fiecare invitat.

Petreceri tematice nu se fac doar pentru copilași. Articole de petrecere pentru baby shower, petrecerea burlăcițelor sau chiar aniversări speciale precum majoratul sunt ocazii perfecte pentru folosirea unor decorațiuni tematice.
Ghirlande pentru petrecere
Ghirlandele de baloane și baloanele personalizate sunt la mare căutare mereu. Chiar dacă par complicate, cu puțină pricepere și îndemânare se pot realiza cu succes și acasă. Suporturile pentru ghirlande sunt ușor de folosit, iar instrucțiunile le poate urma oricine.
Baloane cu heliu pentru petrecere
Baloanele cu heliu au mare trecere de fiecare dată. Dezavantajul este că prețul lor nu este unul foarte mic, iar durata de viată diferă mult de la mediu la mediu. Dacă sunt ținute într-un mediu cu temperatură constantă, acestea rezistă mai bine. Dacă sunt ținute afară în soare, cel mai probabil se vor dezumfla foarte ușor.

De preferat este ca atunci când investiți in articole de petrecere să optați pentru produse de calitate ce pot fi folosite mai mult timp. Aici nu ar intra cele perisabile și consumabile precum baloanele de latex. Cele din folie se pot dezumfla cu girjă și depozita ușor.