Scaune de masă bebe

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Scaunul pentru bebe – o piesă de nelipsit
Un scaun de masa bebe este esenţial pentru orice mămică, pentru a îi uşura treaba. Scaunul este ideal în momentele în care începi să introduci noi alimente în dieta copilului, deoarece îţi va face sarcina mai uşoară.

Un scaun de masa bebe reprezintă unul dintre cele mai utilizate piese pentru copii, alături de altele precum premergătoare sau antemergătoare, motiv pentru care trebuie să te asiguri că alegi un produs de calitate!
Aspecte importante pe care să le ai în vedere când alegi un scaun de masa bebe

Este foarte important ca scaunul să se potrivească vârstei copilului. Există o mulţime de modele care pot fi utilizate încă de la 6 luni până la 4-5 ani. Trebuie să te gândeşti dinainte cam cât timp ai de gând să utilizezi scaunul pentru a putea alege un model potrivit.
În aceste condiţii, îţi recomandăm să optezi pentru un scaun de masa bebe care poate fi ajustat, deoarece un asemenea model poate fi folosit o perioadă mai îndelungată de timp şi deoarece poţi ajusta şezutul, spătarul, tava pentru mâncare şi înălţimea, îţi va fi mult mai comod.
Ştim cu toţii ca bebeluşii fac foarte multă mizerie atunci când mănâncă, aşadar este bine să alegi cu precauţie un scaun de masa care să aibă huse şi părţi detaşabile şi uşor de curăţat.
Optează pentru modele uşor de folosit: cu roţi, posibilitatea de pliere, huse şi tave detaşabile. Pentru a evita ca cel mic să alunece sau să cadă din scaun alege un scaun de masa bebe cu sietem de prindere. De asemenea, este important că scaunul să aibă marginile rotunjite şi bine finisate pentru că cel mic să nu se accidenteze.

Acum că ştii cam ce lucruri să ai în vedere când alegi un scaun de masa bebe, poţi alege din gama noastră variată de produse pe cel mai potrivit nevoilor tale şi ale bebeluşului tău!