Table Magnetice

Afișez toate cele 45 de rezultate

Afișez toate cele 45 de rezultate

-5%
-15%

Tabla magnetica – o garanţie a distracţiei
Tabla magnetica reprezintă cea mai bună modalitate pentru că cei mici să înveţe într-un mod plăcut şi foarte distractiv diverse noţiuni de bază.

O tabla magnetica are un rol educativ, deoarece dezvolta imaginaţia copiilor. Cei mici pot desena obiecte sau pot aranja diverse piese de puzzle, litere, cifre sau piese cu imagini, astfel încât să inventeze diverse poveşti.
Perfectă pentru stimularea creativităţii copiilor
În cazul în care ai de gând să achiziţionezi o tabla magnetica copii, îţi recomandăm să o tabla reglabilă pe înălţime, pentru că este mai uşor de manevrat. De asemenea, tabla magnetica copii poate prezenta două fețe, o față pe care să se poate scrie cu markerul şi o fată magnetica neagră pe care copilul să poată scrie cu cretă sau să ataşeze diverse piese. Ceea ce este clar este că tabla magnetica este ideală pentru a scoate la iveală creativitatea micuţului tău. De asemenea, gândirea logică, răbdarea şi noţiunile despre forme şi culori vor putea fi dezvoltate.

În ceea ce priveşte vârsta, o tabla este de obicei recomandată copiilor cu vârsta de peste 2-3 ani, care deja încep să acumuleze diverse cunoştinţe, iar tabla poate ajuta la o mai bună asimilare a acestora. Spre exemplu, o tabla cu piese cu numere şi litere poate ajuta copilul să numere sau să înveţe alfabetul. Cu toate acestea, tabla este perfectă chiar şi pentru copii mai mari.
În colecţia noastră găseşti o mulţime de table magnetice, ideale pentru micuţi. Alege-o pe cea mai potrivită şi distrează-te alături de cel mic!