Piscine gonflabile

Afișez 1 - 60 din 151 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 151 de rezultate

Vine vara, iar cele mai dorite jucării în cazul copiilor care au parte de curte sunt cu siguranță piscinele gonflabile. De la variantele mici, simple, la cele mari și complexe, o piscina copii poate asigura doza de distracție pe tot timpul sezonului estival.
Nu prea există copil care să nu adore apa, iar înotul este un sport foarte bun mai ales pentru cei mici, astfel nu am putea găsi vreun motiv pentru care să nu luați în considerare achiziționarea unei piscine gonflabile anul acesta.
Prețurile sunt de mici, mai ales pentru variantele micuțe ideale pentru copilașii mici care poate încă nici nu au început să meargă foarte bine. De la mic la mare, toți se pot bucura de o răcorire în piscină pe timp de vară.
Unde amplasăm piscina gonflabila
Chair dacă ideal ar fi ca apa să se încălzească de la soare, nu este indicat ca cei mici să se joace ăn plin soare. Astfel, pentru piscinele mici există posibilitatea de a fi mutate imediat ce apa s-a încălzit, pe când la cele mai mari recomandăm montarea unei umbrele sau a unui parasolar pentru a umbri destul locul de joacă.
Cele mai distractive piscine sunt cele care au și alte accesorii. Tobogane gonflabile, elemente plutitoare sau unele care racordate la furtun vor stropi cu apă, toate acestea reușsesc să stârnească curiozitatea copiilor de toate vârstele, distracția fiind garantată în toate cazurile.
Avantaje piscina gonflabilă
Există piscine gonflabile destul de mari ca cei mici să poată învăța să înoate chiar și acasă, iar acestea sunt potrivite pentru o răcorire relaxantă și pentru adulți. Prețul este ușor mai mare, însă nu se poate compara cu prețul la care ar ajunge o piscină în toată regula. Pe timp de iarnă se dezumflă și se poate depozita foarte ușor într-o cămară, dimensiunea nefiind foarte mare. Dacă cele mari necesită o îngrijire a apei mai elaborată, la cele mici pur și simplu se schimbă apă odată ce se murdărește.
Ce tipuri de piscine poți găsi în această colecție?
Poți găsi o mulțime de piscine în colecția noastră. Vei găsi piscine supraterane, perfecte pentru curte. Acestea sunt printre cele mai vândute tipuri de piscine, fiind ideale pentru o vară răcoroasă la tine acasă. De asemenea, poți alege o piscina dreptunghiulara sau o piscina cu cadru metalic. Piscinele cu cadru metalic sunt ușor de asamblat, durabile și proiectate pentru mai mulți ani de distracție.

Cel mai important în cazul în care optezi să achiziționezi o piscina gonflabila copii  este să nu lași copiii nesupravegheați nicio secundă. Accidente grave se pot întampla foarte repede, iar riscul de înec este mare chiar și în piscinele foarte mici.