Penny board-uri

Afișez 1 - 60 din 99 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 99 de rezultate

-51%
78,35 lei

Ce este un penny board
Un penny board este, practic, o variantă mai mică a skateboard-ului, realizat din plastic. Acesta este ideal pentru plimbări sau diverse trucuri realizate în parcuri sau în spaţii special amenajate.

Având în vedere că penny board-ul este mai micuţ decât un skateboard, vei avea nevoie de puţină practică pentru a-ţi păstra echilibrul şi pentru a îl manevra ca la carte.

Cum aleg un penny board bun
Este foarte important să ştii că un penny board se alege în funcţie de nivelul de experienţă.

Aşadar, dacă eşti începător trebuie să mizezi pentru o placă stabilă cu on conformaţie simplă, cu 4 roţi plasate mai departe de axe. Având în vedere că majoritatea începătorilor sunt copii, trebuie aleasă o mărime mai mică.
Pentru un nivel intermediar, este recomandat să optezi pentru un model cu design ergonomic, cu margini curbate în sus.
Pentru un nivel experimentat, un board rezistent cu deck-ul din fibră lemnoasă şi rulmenţi de calitate este cea mai bună alegere.
Atunci când faci alegerea, multă atenţie şi la greutatea suportată. Unele modele suportă greutate mai mică, fiind ideale pentru copii, în timp ce altele duc la peste 100 kg.

O gamă variată de produse cu design super cool la preţuri accesibile
În colecţia noastră de pe site vei găsi mai multe modele de penny boards perfecte atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi, pentru plimbări sau pentru trucuri super avansate. Ai o mulţime de variante la preţ foarte accesibil, cu design super atrăgător pentru tineri.