Afișez toate cele 9 rezultate

Afișez toate cele 9 rezultate

Atunci când vorbim de lucrurile pentru şcoală, neapărat pe lista trebuie să fie şi, desigur, tempera.

Tempera este esenţială pentru orele de desen, însă în acelaşi timp această îi poate fi de ajutor celui mic chiar şi acasă, mai ales dacă pictura reprezintă un hobby pentru el.
Cum alegi tempera
Pentru a te asigura că micuţul tău are parte de cel mai potrivit set tempera pentru şcoală sau pentru hobby-ul său, este nevoie să alegi cum trebuie.

Pentru cei micuţi optează pentru tempera cu pigmenţi de concentraţie mică.

Este important să alegi o paletă cu nuanţele principale, precum: roşu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo, alb, negru, cu ajutorul căreia cei mici pot face desene clasice.

Pentru copiii care iubesc să îşi petreacă mai mult timp pictând, optează pentru tempera cu mai multe culori – 12 sau 18, deoarece le da libertatea de a-şi alege orice tematică, fără să fie restrânşi de paleta de culori disponibilă.
Ideală pentru pictura pe hârtie, lemn sau pânză
Tempera este ideală pentru pictura pe lemn, panza şi hârtie şi trebuie să ştii că se usucă foarte rapid. Aceasta poate fi curăţată cu apa, în cazul în care cel mic pătează şevaletul sau masa.

Picturile în tempera au o durată lungă de viaţă, ceea ce înseamnă că pigmenţii folosiţi pentru realizarea acestora sunt foarte calitativi.

Îţi punem la dispoziţie o selecţie vastă de truse şi seturi de pictură tempera de la cele mai apreciate branduri. Preţurile sunt foarte avantajoase, iar calitatea garantată.