Afișez toate cele 39 de rezultate

Afișez toate cele 39 de rezultate

TRAMBULINE PENTRU INTERIOR…
CUMPĂRĂ ACUM

Trambulina este super distractivă pentru orice copil. Cu toţii ştim asta! În plus, pe lângă amuzament o trambulină copii poate reprezenta o modalitate foarte bună de a face mişcare.

Principalele motive pentru care să cumperi o trambulină
Pe lângă ţopăiala super fun, o trambulină ajuta copilul:

Să îşi îmbunătăţească echilibrul şi coordonarea
Să îşi îmbunătăţească rezistenţa fizică
Să se poziţioneze în spaţiu
Să îşi întărească muşchii

Pe lângă aceste multiple beneficii, faptul că trambulina poate fi folosită în absolut orice anotimp este un real avantaj.
Principalele aspecte pe care să le ai în vedere înainte de a cumpăra o trambulină
Forma
Cele mai des întâlnite trambuline sunt rotunde, însă există și trambuline sub altă formă: dreptunghiulare, ovale, pătrate.

Este bine să ştii că trambulinele rotunde sunt cele mai sigure. De obicei, modelele rotunde sunt însoţite şi de o plasă de protecţie şi suprafaţa rotundă, iar distribuţia uniformă a arcurilor face ca atunci când cel mic sare să aterizeze în mjiloc.
Materialul
Trambulina poate rezista ani întregi, ceea ce înseamnă că este o reală investiţie. Tocmai de aceea trebuie să te asiguri că este realizată din materiale de calitate. Pe piaţa există trambuline din nylon sau din polipropilena.

Pentru a proteja materialul, poţi chiar să foloseşti o husă. Pentru suprafaţa de sărit, urmăreşte etichete pe care să scrie ”impermeabil”. Fiind cea mai folosită parte a trambulinei, trebuie să alegi ceva foarte calitativ.
Accesorii
Deoarece trambulina nu se instalează direct pe sol, trebuie să vină şi cu o scară care să facă sigură urcarea şi coborârea pentru cei mici. De asemenea, este util să aibă copertina, care să îi protejeze pe cei mici de ploaie sau soare, precum şi o plasă de protecţie – având în vedere că suprafaţa de sărit este la distanţă de sol, trebuie să fie cât mai sigur pentru copii.
Preţ
Preţul unei trambuline poate varia de la 150 lei la 4000 lei. Desigur, calitatea face diferenţa.

O trambulină prea ieftină, poate fi realizată din materiale ieftine, ceea ce o face mai puţin rezistentă în timp şi mai puțin sigură. Aşadar, cel mai bine este să analizezi calitatea produselor şi să acorzi atenţie aspectelor menţionate mai sus. Este mult mai simplu să comanzi din fata calculatoruli, aşadar îţi recomandăm să cumperi online cea mai bună trambulină copii.
Îţi punem la dispoziţie şi în colectia noastră trambuline copii – analizează oferta şi asigură-te că faci cea mai bună alegere! Iar dacă trambulina nu este prima opțiune pentru copilul tău, cu siguranță un tobogan un leagăn sau poate un hoverboard te vor tenta mai mult! 🙂 Cum vine toamna, reamenajarea camerei paote fi o idee bună. Un baldachin pătuț sau pat Montessori poate fi o ideea simpatică.