Carusele muzicale

Afișez 1 - 60 din 220 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 220 de rezultate

Stimulează simţurile bebeluşului cu ajutorul unui carusel muzical
Încă de la o vârstă fragedă, copiii au nevoie de jucării de cea mai bună calitate, care să îi stimuleze prin diverse lumini, sunete, culori, mişcare. Aşadar, atunci când eşti în căutarea unei piese deosebite care să îi atragă atenţia micuţului tău, cel mai bine optezi pentru un carusel pentru pătuț.
Carusel pentru pătut
Un carusel muzical îi poate încuraja pe micuti să facă unele dintre primele mişcări coordonate mana-ochi, contribuind în acelaşi timp la crearea unui mediu în care cel mic se va simţi în siguranţă.

Pe piaţa vei întâlni o gamă foarte variată de carusele muzicale pentru copii, motiv pentru care trebuie să achzitionezi o piesă de calitate, potrivită pentru bebeluşul tău.

Cum alegi un carusel muzical

Sistemul de prindere al unui carusel muzical patut trebuie să fie unul sigur, astfel încât să nu existe riscul să se desfaca şi să se prăbuşească peste cel mic.
Este recomandat ca între bebeluş şi carusel pentru pătuț să se păstreze o distanţă de 30cm.
Caruselele muzicale electrice, care “merg singure” sunt recomandate pentru bebeluşi, deoarece acestea îl vor distrage plăcut pe cel mic, în timp ce tu ai timp să mergi la baie sau să prepare prânzul.
Alege un carusel cu jucării în culori vii, care îi atrag foarte mult pe cei mici, cu sunete şi lumini. Poţi opta pentru un model cu USB, care îţi oferă posibilitatea de a alege muzica pentru copii după preferinţe.
Funcţii suplimentare: funcţie de proiecţie (de exemplu steluţe pe pereţi pentru un decor de basm), de oprire automată, telecomanda, senzori de sunet pentru a-şi reia mişcarea când copilul scânceşte, posibilitatea de a desprinde jucariile si de a le transforma in jucarii bebelusi separate.

La noi pe site vei găsi o selecţie de produse atent aleasă de editorii noştri cu cele mai frumoase şi calitative modele de carusel muzical. Alege cu încredere!