Premergătoare & Antemergătoare

Afișez 1 - 60 din 158 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 158 de rezultate

Ce este un antemergator?
Antemergatorul este ideal pentru devoltarea bebeluşului, înainte şi după ce începe să facă primii paşi. Atunci când cel mic da semne ce vrea de exploreze lumea, este momentul perfect să vă gândiţi la achiziţionarea unui antemergator. Folosirea unui antepremergator este foarte utilă atunci când copilul nu poate să stea bine în picioare.
Antemergator lemn
Este important să optezi pentru un antepremergator solid, realizat din materiale calitative. Îţi recomandăm să optezi pentru un antemergator lemn, deoarece este foarte calitativ.

Poţi, de asemenea să optezi pentru un antemergator care este tototdata şi centru de joacă, adică care vine echipat cu diverse jucării şi accesorii. Copilul va fi atras de el şi îi va fi mai uşor să îl folosească!
Când aleg un premergator?
Un premergator bebe este un obiect foarte popular pentru copii. Acesta este util pentru că îl ajută pe cel mic să facă primii paşi, oferindu-i susţinere şi încredere în propriile acţiuni. De asemenea, îi oferă diverse abilităţi. Pentru că în momentul în care copilul va folosi un premergator va avea acces mai uşor la diverse obiecte din locuinţa, este bine să păstrezi lucrurile care consideri că l-ar putea răni, departe de cel mic.

Chiar dacă utilizezi un premergator 3 în 1, este important să alternezi folosirea acestuia şi cu statul în fund, mersul de-a buşilea – etape deosebit de importante în devoltarea copilului.

Ţine cont că este recomandat să optezi pentru un premergator bebe reglabil, pentru a îi putea ajusta înălţimea.

De asemenea, poți alege și un rotobil pentru cel mic. Deși nu este același lucru cu un premergător are beneficii asemănătoare. Rotobilul este un obiect cu ajutorul căruia copilul se poate plimba în voie, pe când un premergător este mai mult un obiect de împins, însă tot cu scop de plimbare.

În colecţia noastră găseşti mai multe tipuri de antepremergatoare şi premergătoare pentru bebe la preţuri avantajoase. Alege-le pe cele mai calitative şi potrivite pentru micuţul tău!