Căsuțe de păpuși

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Căsuţele pentru păpuşi şi păpuşile face parte dintre cele mai apreciate jucării pentru copii. Cu toate acestea, alegerea unei căsuţe pentru păpuşi se poate dovedi dificilă.

Iată care sunt principalii paşi pe care trebuie să îi ai în vedere înainte de a alege o căsuţă de păpuşi.
Dimensiunea căsuţei
Un prim criteriu de alegere a unei case de păpuşi este dimensiunea acesteia, mai ales pentru că odată montată este mai greu de desfăcut şi mutat dintr-o parte în alta.

Chiar dacă o căsuţă mică poate părea mai convenabilă, nu este chiar aşa, pentru că cei mici trebuie să aibă loc să de desfăşoare.

Înainte de a opta pentru o casuta de papusi, gândeşte-te bine unde va fi aşezată, iar abia apoi continua căutările.
Designul căsuţei
Căsuţa trebuie să aibă un design foarte reuşit şi să-I placă foarte mult fetiţei tale, însă trebuie să fie şi practică. Ia în considerare materialele din care este realizate, calitatea şi rezistenţa acestora. Dacă faci o investiţie, vrei să fie pentru timp îndelungat.

Noi recomandăm căsuţe de păpuşi din lemn, deoarece arată minunat, fiind extrem de drăguţe, şi sunt foarte rezistente.

Ia în considerare şi iluminatul căsuţei, elemente precum uşile sau ferestrele, pentru a îi oferi o experienţă cât mai interesantă fetiţei tale.
Modelul căsuţei
Trebuie să ştii foarte bine preferinţele fetiţei tale pentru a face o alegere excelentă.

Pe piaţa vei întâlni o varietate de căsuţe de păpuşi: castele, căsuţe de familie, copii sau căsuţe inspirate din desenele animate.
Vârsta copilului
Un criteriu important de luat în considerare. Dacă pentru preşcolari, căsuţele de păpuşi sunt confecţionate din piese mai mari şi sunt respectate mai multe norme de siguranţă, pentru copiii mai mari, căsuţele prezintă mult mai multe accesorii.

Este bine să aştepţi până în momentul în care copilul îşi exprimă clar preferinţele, pentru a putea alege corect!
O gamă variată de căsuțe de păpuși
În colecţia noastră vei găsi o gamă variată de căsuţe păpuşi care vor aduce o adevărată bucurie copilului tău şi care încurajează în acelaşi timp jocurile de rol, devoltarea creativităţii şi a motricităţii.

Dacă vrei să aduci zâmbetul pe buzele copilului tău, o căsuţă de păpuşi este cadoul ideal!