Afișez toate cele 30 de rezultate

Afișez toate cele 30 de rezultate

Ce este origami
Origami este arta plierii hârtiei. Este vorba de o tehnică japoneză care presupune îndoirea hârtiei cu scopul reprezentării unor elemente diverse, precum: flori, animale şi multe altele.

În funcţie de context această tehnică poate fi considerate atât hobby, joc sau artă.

Origami pentru copii
Pentru copii un asemenea joc poate fi folosit exclusiv pentru relaxare şi pentru dobândirea unor abilităţi, precum: mai multă răbdare, precizie, cât şi dezvoltarea creativităţii. Motiv pentru care, pe lângă diverse jocuri şi jucării modern, poţi include în activitatea periodică a copilului şi puţină distracţie cu acest joc.

În principiu vei avea nevoie de hârtie specială, care se poate găsi în magazine specializate, un instrument pentru îndoit, lipici şi creioane de colorat sau carioci.  Cu toate acestea, pe piaţa a apărut în ultima vreme şi origami 3D, seturi care au materialele pregătite în funcţie de modelul ales, au inclus în set lipiciul şi diverse accesorii.

Există asemenea seturi pentru copii, sub formă de diverse animăluţe simpatice, origami flori, origami simple și de ce nu, chiar şi sub forma unor personaje de desene animate. Acestea sunt mai uşor de realizat, iar pe final pot reprezenta o decoraţiune foarte drăguţă pentru camera copilului.

Aşadar, dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul, îi poţi achiziţiona copilului un set origami, pe care apoi să îl foloseşti pe post de decoraţiune.
O gamă variată de produse
Pe site vei găsi o gamă variată de seturi origami, de unde poţi să alegi cele mai potrivite modele pentru micuţi.

Acestea sunt disponibile la cele mai bune preţuri, şi sunt foarte practice deoarece includ toate accesoriile de care este nevoie, fără să îţi baţi capul să le cumperi separat.