Instrumente muzicale

Afișez 1 - 60 din 182 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 182 de rezultate

-12%
162,71 lei

Instrumentele muzicale de jucărie sunt foarte distractive pentru copii.

În timp ce se joacă, cei mici se familiarizează cu lumea îşi îşi pot dezvolta anumite abiliti precum crearea de muzică sau imitarea. Jocul cu instrumente muzicale copii contribuie la dezvoltarea de perspectivă, talent şi abilităţi motorii.

Cine ştie?! Poate copilul tău va dezvolta o pasiune pentru muzică şi va vrea să devină un cântăreţ sau o cântăreaţă celebră.
Tipuri de instrumente muzicale pentru copii

Pianul este o jucărie muzicală care reuşeşte să atragă foarte mulţi copii. De obicei jucăriile cu clape sunt foarte atractive pentru cei mici, deoarece îi introduce în lumea minunată a muzicii. Un pian poate reprezenta o modalitate excelentă de a încuraja micuţii compozitori sau doar pentru distracţie şi dezvoltare muzicală. Acesta nu reprezintă doar o jucărie super distractive, şi poate arăta excelent în dormitorul copillului, oferindu-I ore întregi de distracţie.
În cazul în care cauţi instrumente muzicale de jucărie pentru copii mai mici, sub 1 an o pianină poate reprezenta o alegere excelentă. Aceasta îi va încânta pe cei mici, captan du-le atenţia datorită funcţiilor sale: lumina şi sunete. De asemenea, pentru bebeluşi pianina are un rol important în dezvoltarea abilitatiilor motorii şi stimularea vederii şi auzului.
Poţi, de asemenea, să optezi pentru o chitară de lemn- un instrument muzical ideal pentru a încuraja creativitatea muzicală şi a dezvolta coordonarea mana-ochi a copilului.

Fiecare copil poate fi un star
În categoria de instrumente muzicale copii foarte atractive intra muzicuţele sau fluierele. De asemenea, orga este un instrument muzical ideal pentru micuţii pasionaţi de muzică începând cu vârsta de peste 3 ani. Un xilofon din lemn care emite o mulţime de sunete îl vă încânt ape cel mic, dar nu putem spune acelaşi lucru şi despre tobe – din perspectiva părinţilor, desigur, pentru că nu încape îndoială că princhindeii vor fi cei mai încântaţi să primească drept cadou un set de tobe.

Instrumentele muzicale din lemn sunt foarte populare. In general, jucariile din lemn au luat cu asalt lumea copiilor.
În colecţia noastră vei găsi o mulţime de instrumente muzicale copii. Cu siguranţă vei găsi variante chiar şi pentru cele mai exigente gusturi.