Ghiozdane fete

Afișez toate cele 12 rezultate

Afișez toate cele 12 rezultate

Odată cu începerea şcolii, ghiozdanul este un accesoriu esenţial pentru copii. Pe lângă toate celelalte rechizite ce trebuie să le cumperi neapărat, se numără şi un ghiozdan nou, drăguţ, cu care copilul să se simtă bine, confortabil şi desigur, care să îi placă.
Ghiozdane fete – cum se aleg

Dacă trebuie să îi alegi un ghiozdan fetiţei tale, trebuie să acorzi atenţie atât caracteristicilor basic, cât şi aspectului.
Materialul ghiozdanului trebuie să fie unul rezistent, dar moale, pentru că fetiţa să se simtă comod purtându-l. De asemenea, gândeşte-te că acesta trebuie să fie şi rezistent la apă, pentru zilele întunecate şi ploioase de toamnă. Nu vrei să se ude manualele fetiţei, pentru că mai apoi investiţia va fi mai mare. Un fas impermeabil este alegerea perfectă.
De asemenea, bretelele pentru ghiozdane fete trebuie să fie căptuşite, moi, pentru un plus de confort.
Detaliile fac diferenţa, aşadar, alege ghiozdane fete cu mai multe buzunare, pentru a compartimenta mai bine lucrurile micuţei, sau pur şi simplu cu un penar încorporat.
Chiar dacă ghiozdanul trebuie să fie încăpător, acesta trebuie să se preteze la înălţimea şi greutatea fetiţei, altminteri pot apărea afecţiuni ale coloanei sau probleme cu postura.
Ghiozdanul trebuie neapărat să întrunească aşteptările estetice ale fetiţei. Dacă aceasta iubeşte desenele cu Fetiţele Powerpuff, Patrula Căţeluşilor, Frozen, trebuie neapărat să îi faci pe plac pentru a o face fericită.

O mulţime de ghiozdane pentru fetiţe la preţuri avantajoase
În colecţia noastră vei găsi o mulţime de ghiozdane fete minunate, la preţuri avantajoase. Toate aceste modele drăguţe vor fi pe placul oricărei micuţe. Ţine cont şi că nu trebuie să faci rabat de la calitate atunci când vine vorba de alegerea produselor pentru micuţa ta.