Țarcuri Copii

Afișez 1 - 60 din 234 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 234 de rezultate

-20%
-20%

Ţarcul pentru copii – o piesă de mobilier foarte utilă pentru bebeluşi
Un ţarc copii este ideal astfel încât cel mic să fie în siguranţă, să se joace liniştit, iar tu să ai parte din când în când de puţin timp pentru tine.

A alege un tarc copii nu este foarte uşor, însă trebuie să ştii că acesta reprezintă o piesă de mobilier indispensabilă pentru micuţul tău.

 
Tarc de joaca – tipuri
Tarc de joaca standard
Dacă ai nevoie de un tarc de joacă ocazional în interior pentru copil. Și nu ai nevoie de ceva care să servească drept pătuț, un tarc standard poate fi cea mai bună opțiune.
Tarc de joaca fără podea

Unele tarcuri vin, de asemenea, fără podea și se numesc porți pentru tarcuri. Permițându-vă să le instalați într-un colț al camerei sau chiar afară, pe gazon.
Tarc de joaca pentru călătorit

Dacă plănuiți să călătoriți mult și aveți nevoie de un pat pentru bebeluș, există o mulțime de opțiuni grozave.

 

 
De ce să alegi un tarc copii?

Siguranţa copilului este pe primul plan! Ţarcul trecuie să fie special gândit pentru ca cel mic să se desfăşoare într-un mediu sigur, atractiv şi încăpător.
Confortul copilului este, de asemenea foarte important. Un tarc copii este conceput pentru a fi confortabil şi pentru ca cel mic să aibă jucariile la îndemână într-un mediu plăcut.
Pe piaţa vei întâlni o mulţime de ţarcuri pentru copii care au pereţii viu coloraţi, diverse desene şi imagini distractive. Acestea sunt de mare ajutor pentru a stimula bebeluşul prin culorile vii şi imaginile folosite. Astfel, cel mic se va dezvolta armonios şi sănătos.
Pentru părinţi un tarc pentru copii este foarte util, deoarece atunci când trebuie să facă diverse treburi prin casă sau în momentele în care simt nevoia să îşi încarce bateriile, un tarc copii îl va ţine pe cel mic ocupat şi în siguranţă. De obicei, un tarc pentru copii se foloseşte încă de la naştere până la 3-4 ani, când copilul începe să devină mai independent.

În colecţia noastră vei întâlni o mulţime de ţarcuri pentru copii, pliabile, de lemn, cu suport de oţel şi multe altele. Alege modele viu colorate pentru a stârni interesul micuţului şi pentr a-l ţine tot timpul ocupat!