Afișez toate cele 13 rezultate

Afișez toate cele 13 rezultate

Odată cu începerea şcolii, trebuie să te asiguri că micuţul tău are tot ce îi trebuie la capitolul rechizite. Stiloul este esenţial mai ales în primele clase, când copilul învaţa să scrie.
Cum alegi un stilou bun pentru copii

În primul rând, stiloul trebuie să fie uşor de ţinut în mâna de către copil. Greutatea unui stilou este foarte importantă pentru copil, deoarece altfel îl poate încurca la scris. Cel mai bine este că stiloul să aibă un profil cauciucat, iar locul de prindere să fie cât mai subţire.
De asemenea, acesta trebuie să fie calitativ, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îi scurgă cerneală sau să se crape peniţa prima dată când copilul îl scapă din mână.
Atunci când testezi un stilou pentru micuţul tău, trebuie să îl verifici pe o coală de hârtie. Dacă sesizezi că peniţa zgârie, nu este cea mai bună alegere.
Toate stilourile utilizează cerneală, însă tipul de alimentare poate să difere. Avem stilouri cu rezerve, convertor, rezervor şi pipeta. Pentru copii cele mai recomandate sunt stilourile cu rezervă, deoarece sunt comod de utilizat, iar rezerva se poate schimba foarte rapid. Nu recomandăm ca un stilou să fie umplut direct din călimară de către copii, deoarece se pot muradri foarte uşor.
Dacă pentru adulţi ai alege un stilou simplu, realizat dintr-un material metalic, argintiu sau auriu, pentru copii trebuie să alegi un stilou frumos coloorat. Vei găsi chiar şi modele cu personaje de desene animate, care poate îi vor încânta mai mult pe copii.

Mai multe stilouri pentru copii
În colecţia noastră vei găsi mai multe tipuri de stilouri pentru copii, aşa că trebuie să îl alegi pe cel mai potrivit pentru copilul tău. Preţurile sunt avantajoase iar calitatea este una ridicată, aşadar nu contează ce alegi – pentru că indiferent ce va fi, vei avea parte de un produs bun.