Orare școlare

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.


Orar școlar
Completarea unui orar școlar este practic punctarea unui nou început pentru cei mici.

În primele zile de școală, pe lângă achiziționarea rechizitelor, a instrumentelor de scris și a ghiozdanelor se va face și organizarea materiilor pe zile și ore. Acest program se va nota într-un orar școlar.

Cele mai des folosite sunt orarele școlare clasice din hârtie pe care elevii vor scrie cu pixul ordinea în care sunt organizate materiile pe zi și pe ore. Materiile sunt împărțite în cele principale precum limba română, matematica, geografia sau istoria și cele opționale care pot fi limbi străine de exemplu. Urmărirea acestuia este începutul  întelegerii conceptului de disciplină care trebuie respectată de-a lungul anilor școlari. Dacă prezența la ore nu este îndeplinită, atunci elevul este trecut absent. Ceea ce în timp poate aduce consecințe mai grave daca absențele se vor acumula.
Cum arată un orar școlar
Ca și principiu, un orar școlar este organizat sub forma unul tabel cu 5 coloane și 6-8 rânduri în care vor fi trecute materiile. Pentru a-l face ceva mai interesant și atractiv pentru cei mici, de foarte multe ori acestea sunt decorate cu diverse desene.

Există orare școlare mari care se pot pune pe peretele camerei copilului. Acestea sunt mult mai decorative decât cele mici care intră într-un penar sau o agendă pe care o ține zilnic în ghiozdan.