Lămpi de veghe

Afișez toate cele 57 de rezultate

Afișez toate cele 57 de rezultate

Lampa de veghe – esenţială pentru camera bebeluşului
Atunci când ai un bebeluş, acesta se va trezi de foarte multe ori în timpul nopţii, aşadar, vei avea nevoie de o lampa de veghe pentru a lumina camera copilului.

De asemenea, lampa de veghe este o piesă foarte utilă, indiferent de vârsta copilului, deoarece exista copii cărora le este teamă să doarmă atunci când este complet întuneric în cameră.

Este important să alegi o lampa de veghe cu o lumină blândă, care să nu deranjeze copilul. Aşadar, dacă te gândeşti să achiziţionezi o lampă de veghe copii, trebuie să ai în vedere anumite aspecte, pentru a face o alegere foarte bună.
Cum aleg o lampă de veghe?
Pe piaţa vei întâlni o mulţime de tipuri de lămpi de veghe pentru copii, printre care:

pentru priză
cu proiecţie
moi
portabile
cu abajur

În funcţie de tipul de alimentare, poţi opta pentru o lampă alimentată la priză, una pe baterii sau prin conectare la USB. Noi recomandăm să alegi o lampă de veghe pe baterii pentru că este mult mai sigură pentru camera copilului.

Culoarea reprezintă, de asemenea, un aspect important, deoarece poate influenţa calitatea somnului. Poţi opta pentru o lumină albă, sau o lumină cu tentă roşie sau portocalie. Evită albastrul, deoarece poate fi deranjant pentru copii.

Tototdata, alege o lampă cu lumina blândă, niciodată una cu o intensitate mare a luminii.
Pe site avem mai multe modele din care poţi alege. Analizează oferta noastră şi optează pentru cea mai potrivită lampa de veghe pentru micuţul tău!