Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Rigla face parte din categoria rechizitelor esenţiale pentru copii. Orice copil trebuie să aibă în ghiozdan o riglă, având în vedere că nu se ştie niciodată în timpul orelor când poate avea nevoie de aceasta.
De ce este utilă rigla pentru copii

Pentru a trasa linie la caiete – ştim foarte bine că încă de când eram sin oi la şcoală, învăţătoarea ne învaţă cam să scriem frumos, cu alineat iar lina la caiet era de nelipsit.
Pentru orele de geometrie, în condiţiile în care copilul nu dispune de o trusă geometrică. Un liniar poate să înlocuiască cu succes un echer sau un raportor.
Pentru orele de desen. Chiar dacă micuţii de cele mai multe ori îşi pun la bătaie imaginaţia, uneori este nevoie şi de o riglă pentru realizarea anumitor desene, la propunerea profesorilor.

După cum vezi, acestea sunt doar câteva dintre întrebuinţările unei rigle şi sperăm că ţi-ai dat seama că aceasta constituie un instrument de nelipsit pentru copii.
O selecţie vastă de rigle cu modele adorabile
În condiţiile în care cauţi o riglă bună pentru cel mic, însă nu vrei un model simplu şi transparent, de care poţi găsi la toate magazinele, în această colecţie îţi punem la dispoziţie mai multe tipuri de rigle, cu modele absolut adorabile. Vei putea alege rigle cu diverse desene cu fluturaşi, floricele sau zâne pentru fetiţe, sau cu super-eroi sau maşinuţe pentru băieţei. De asemenea, riglele sunt divers colorate, aşa că nu trebuie să îţi faci probleme că nu vei găsi una în culoarea preferată a copilului.

Spor la cumpărături!