Ghiozdane grădiniță

Afișez toate cele 29 de rezultate

Afișez toate cele 29 de rezultate

-16%
Prețul inițial a fost: 238,40 lei.Prețul curent este: 199,70 lei.
-16%
Prețul inițial a fost: 238,40 lei.Prețul curent este: 199,70 lei.
-19%
Prețul inițial a fost: 81,69 lei.Prețul curent este: 66,50 lei.

Începutul perioadei în care copilul începe să meargă la gradinita este un moment important nu doar în viaţa copilului, dar şi a părinţilor. Aşa că dacă micuţul tău este pe punctul de a face primii paşi către aventura numită gradinita, trebuie să te asiguri că totul este pus la punct şi că are puse la dispoziţie toate lucrurile necesare.

Ghiozdanul pentru grădiniţa este esenţial, nu trebuie să îi lipsească niciunui copil.
Iată cum alegi cel mai bun ghiozdan de gradinita.

Dimensiunea este foarte importantă, deoarece vrei ca micuţul să se simtă confortabil şi să nu poarte o greutate mare în spate. Trebuie neapărat să optezi pentru un ghiozdan proporţional cu înălţimea şi greutatea copilului. Principalele repere de luat în calcul:
Ghiozdanul nu trebuie să ajungă mai jos de zona mijlocului
Ghiozdanul nu trebuie să ajungă mai sus de zona umerilor
Ghiozdanul nu trebuie să se extindă cu mai mult de 3-4 cm în lateralul umerilor.
De obicei ghiozdanul pentru gradinita trebuie să fie micuţ, deoarece nu este nevoie ca cel mic să care prea multe lucruri cu el, în afară de un sandviş, sticluţă de apă, şi eventual nişte şerveţele.
Materialul trebuie să fie rezistent şi uşor de curăţat. Optează pentru ghiozdane gradinita din nailon sau poliester, însă neapărat atenţie la bretele, deoarece aceste trebuie să fie căptuşite cu un burete, pentru a se fi confortabile pentru micuţ.
Designul este important pentru micuţi, aşadar nişte ghiozdane gradinita sub formă de animăluţe: iepuraşi, pisici, căţei, sau personajele pe care copilul le iubeşte: Hello Kitty, Batman sau altele.

O gamă largă de ghiozdane gradinita adorabile
În această selecţie de produse vei găsi cele mai adorabile modele de ghizodane gradinita, încât nu doar copilul le va îndrăgi, ci şi tu. Alege cu încredere ghiozdane de cea mai bună calitate la preţuri super avantajoase. Spor la cumpărături!