Jucării educative

Afișez toate cele 47 de rezultate

Afișez toate cele 47 de rezultate

-30%
Prețul inițial a fost: 59,99 lei.Prețul curent este: 41,99 lei.
-17%
Prețul inițial a fost: 230,00 lei.Prețul curent este: 191,00 lei.
-17%
Prețul inițial a fost: 230,00 lei.Prețul curent este: 191,00 lei.
-18%
Prețul inițial a fost: 225,90 lei.Prețul curent este: 185,02 lei.
-17%
Prețul inițial a fost: 216,00 lei.Prețul curent este: 180,00 lei.
-17%
Prețul inițial a fost: 195,90 lei.Prețul curent este: 162,28 lei.
-17%
Prețul inițial a fost: 167,90 lei.Prețul curent este: 139,07 lei.
-40%
-17%
Prețul inițial a fost: 116,00 lei.Prețul curent este: 96,00 lei.
-7%
Prețul inițial a fost: 90,90 lei.Prețul curent este: 84,75 lei.
-36%
Prețul inițial a fost: 45,49 lei.Prețul curent este: 28,99 lei.

Ce sunt jucăriile educative

Pentru o dezvoltare armonioasă  a copilului jucăriile educative sunt esenţiale. Indiferent că ne referim la copii de 1 an, 4, 5 sau chiar 8 ani, există o gamă largă de jucarii educative pentru copii de toate vârstele, jucării care ajută extrem de mult la dezvoltarea acestora.

Jucăriile educative sunt create special pentru a dezvolta diverse abilităţi ale copiilor, prin activităţi plăcute. Spre exemplu, cu ajutorul unei jucării educative, copilul poate învăţa să numere, să construiască, și chiar să îşi îmbunătăţească memoria vizuală sau imaginaţia.

Foarte multe jucarii educative îi pot ajuta pe cel mic să aibă o logică mult mai rapidă.

Jucăriile educative sunt super eficiente, deoarece prin joaca îl ajuta pe copil să isi dezvolte numeroase abilităţi.
O gamă largă de jucării educative
Poţi alege jucarii educative pe categorii de vârstă, începând de la un an, până când copilul merge la şcoală şi chiar şi după aceea.

Neapărat trebuie să optezi pentru jucării educative potrivite vârstei, precum: jucării cu numere sau cu animăluţe care sunt ideale pentru bebeluşi, jucării de strategie, de memorie, de şah, de îndemânare – potrivite pentru copilaşi mai mari.

Este important să îţi încurajezi copilul să acorde importanta jucăriilor educative şi să lase deoparte smartphone-ul, tableta sau alte gadgeturi, pentru că ştim că cei mici se lasa tentati de acestea de la o vârstă foarte fragedă. Jucăriile educative îl vor ajuta mult mai mult pe cel mic .
Jucării educative în funcție de vârstă

Sub 3 ani, cele mai potrivite jucării educative sunt cele cu cuburi mari, vii, colorate, care au diverse forme. Poţi opta chiar şi pentru jucării educative senzoriale, umplute cu nisip şi foarte eficiente în a stimula auzul şi simţul tactil.
Peste 3 ani, jucăriile educative pot conţine chiar şi piese mai micuţe care să stimuleze răbdarea şi atenţia copilului. Spre exemplu, jucăriile educative precum seturi de construit cu litere sau cifre, sunt ideale la această vârstă, pentru că cel mic să înveţe treptat alfabetul sau operaţiile matematice, prin joaca. La fel și tăblițele multifuncționale.
Pentru copiii mai mari, jucăriile educative reprezintă o sursă de învăţare continuă, dar şi de relaxare. Poţi opta pentru puzzle-uri cu diverse imagini, puzzle-uri 3D, sau jucării de construcţie care să îi sporească copilului creativitatea.

Ţine cont de faptul că jucăriile de rol intra şi ele în categoria de jucării educative, deoarece aduc o contribuţie importantă la dezvoltarea abilitaţilor sociale şi a empatiei.
Indiferent ce jucării educative pentru copii alegi, trebuie să ai în vedere beneficiile pe care acestea le au asupra creşterii sănătoase şi echilibrate. Noi îţi punem la dispoziţie o gamă variată de jucării educative, cu care cel mic se va distra copios.