Afișez toate cele 16 rezultate

Afișez toate cele 16 rezultate

Un abac sau o numărătoare, aşa cum o ştim noi după denumire de când eram mici reprezintă un instrument minunat de învăţare la domiciliu, precum şi la şcoală.

Aceasta reprezintă o modalitate foarte simplă de a practica numărarea şi culorile, în timp copilul se şi distrează.
De ce să aleg un abac pentru copilul meu?

Pentru că având ajutorul unui abc, copilul va învăţa mai rapid nhumerele şi culorile, iar învăţarea se transformă într-un proces distractiv.
Este ideal ca material didactic şi nu numai.
Datorită culorilor diverse acesta stârneşte interesul şi atrage atenţia copiilor.
Un abac este intrumentul perfect de dezvoltare a abilitaţilor de logică, matematica şi raţionament spaţial al copiilor.
Este perfect începând de la 18+ luni.

Un instrument ideal pentru devoltarea copiilor
După cum am mai mentinat abacul este ideal pentru dezvoltarea coordonării copiilor, sporirea concentrării, precum şi recunoaşterea culorilor. Să nu mai menţionăm că cel mic va reuşi să îşi însuşească abilităţi matematice de bază, doar trăgând de bile dintr-o parte în alta şi numărându-le.

De obicei abacul este realizat din lemn solid şi finisat cu vopsea sigură pentru copii, aşadar nu trebuie să îţi faci griji că poate reprezenta un pericol.

În condiţiile în care vrei ca cel mic să fie foarte mult atras de acesta, poţi alege un abac gigant, cu bile din dimensiuni mari. Fiind foarte mare, îi va permite copilului să stea în picioare şi să practice mai des învăţarea numărătorii. În plus aceasta are şi rol în înfrumuseţarea camerei copilului, aşadar poate reprezenta o piesă decorativă excelentă.

În colecţia noastră găseşti o gamă variată de produse, aşa că nu încape îndoială că vei găsi un abac drăguţ cu care cel mic se va distra învăţând.