Căsuțe copii

Afișez 1 - 60 din 120 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 120 de rezultate

Când vine vorba de jucării pentru exterior, căsuțele pentru copii sunt printre cele mai căutate.

Chiar dacă în sine nu este o jucărie ci mai degrabă un element în jurul căruia se pot crea povești, copii adoră să aibă parte de locul lor, de intimitate.

Dacă aveți destul spațiu în curte sau în grădină, o căsuță va fi cu siguranță apreciată de către copilași.

Atât fetițele cât și băiețeii iubesc să se ascundă, și având un astfel  de loc făcut pe măsura lor, este un vis îndeplinit.

Căsuțele de acest gen sunt ideale ca și cadou pentru cei de 2-3 ani când aceștia explorează deja și știu să își creioneze întâmplări în jurul căsuței.
Cum alegem o căsuță pentru copii
Cel mai important este bugetul, de aici se pornește. O căsuță poate costa oricât  între 100 și 3000 lei în funcție de materialul din acre este făcută, cât de mare e, ce accesorii are și mai contează și brandul de foarte multe ori.
Plastic sau lemn
Atât plasticul cât și lemnul pot și materiale durabile care se mențin bine în timp. O căsuță de plastic pentru copii poate arăta la fel de bine ca și una de lemn, însă avantajele sunt diferite. Cele din plastic se pot demonta mult mai ușor, având astfel posibilitatea de a le păstra în cămară sau garaj peste iarnă. Cele din lemn de cele mai multe ori nu se mai pot demonta. Iar dacă trece o iarnă grea peste ele, fără a fi acoperite sau ferite în vreun fel anume, acestea se pot distruge mai repede, lemnul putrezind de la umiditatea crescută.

Înainte de stabilirea bugetului alocat căsuței, trebuie luat în calcul și faptul că poate nu îi va plăcea să se joace în căsuță, astfel banii pot fi aruncați pe geam. Sigur că există și varianta returului sau a dăruirii ca și cadou unui alt copilaș, însă  trebuie văzută și această opțiune.

O căsuță cu un preț mediu 300-600 lei, poate fi o variantă bună care să fie pe placul celui mic.

Există multe modele, cu sau fără uși și geamuri funcționale, cu terasă, băncuță sau chiar mai multe camere. Aceste extra elemente vor dicta și prețul, astfel e important să vedem dacă facem rabat de la calitate pentru o căsuță mai mare, sau mergem pe o variantă mai mică, dar mai calitativă.

Ca și accesoriu interesant de avut în căsuță ar fi o bucătărie pentru copii. Din plastic este cel mai practic deoarece nu se va strica dacă rămâne afară. Cea din lemn poate rămâne în casă ca și bucătărie principală. O umbrelă sau poate chiar o pișcină gonflabilă și un leagăn sunt binevenite în mica amenajare a copiilor.