Motociclete copii

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Una dintre cele mai îndrăgite jucării pentru copii este motocicleta. Plimbatul cu o motocicletă este o activitate foarte distractivă pt copii.

Cum alegi o motocicleta copii sigură şi calitativă
Oferta de pe piaţa este destul de variată, motiv pentru care atunci când optezi pentru o motocicleta pentru copii, trebuie să ai în vedere câteva aspecte:

Tipul motocicletei – cea mai simplă este cea de echilibru, pe care copilul doar o încălecă şi o împinge cu picioarele. Următorul tip este motociclta electrica copii, care are acumulator şi permite deplasarea cu o viteză de 5-7km/h. Mai există şi motociclete echipate cu motor electric, care reprezintă un fel de variante ale motocicletelor pentru adulţi.
Vârsta copilului. Cel mai adesea moto de echilibru şi motocicleta electrica copii sunt destinate copiilor de 2-3 ani, sau ceva mai mari, în timp ce motocicletele mai rapide, de ultimul tip sunt recomandată copiilor care au peste 7 ani.
Materialul unei motociclete pentru copii. Plasticul este cel mai comun, însă iniante de cumpărare asigură-te că este un plastic de calitate, rezistent şi sigur.
Design şi funcţii suplimentare: pentru a stârni interesul copiilor, optează pentru un model cu sunete, lumini şi culori. De asemenea, alege o motocicleta copii cu claxon, imprimeuri decorative, opţiune de marşarier şi alte asemenea artificii care să atragă atenţia copiilor.

O gamă largă de motociclete pentru copii
În cazul în care intenţionezi sa il bucuri pe cel mic şi să investeşti într-o motoreta copii, ai de unde alege. Îţi punem la dispoziţie motociclete pentru copii de toate vârstele, realizate din materiale rezistente şi la preţuri avantajoase. Spor la cumpărături!