Hoverboard-uri

Afișez toate cele 2 rezultate

Afișez toate cele 2 rezultate

Dacă cauți un hoverboard ieftin, ai ajuns la locul potrivit.
Ce este un hoverboard ieftin?
Practic un fel de skateboard electric cu care te poți deplasa într-un mod extrem de distractiv.  La prima vedere pare ușor SF, dar principiul de funcționare este simplu, la fel ca și utilizarea acestuia. Cu puțin exercițiu și multă atenție la început, oricine poate învăța să se distreze cu un astfel de skateboard electric. În funcție de model, un astfel de hoverboard ieftin poate avea autonomie de 10-30km și o viteză de deplasare de 10-15km/h. Cu funcții bluetooth de conectare la telefon pentru a reda muzică sau a regla diverse opțiuni pe care hoverboard-ul le are, acesta devine un gadget nelipsit din arsenalul tinerilor iubitori de adrenalină.
Cât costă un hoverboard ieftin
Gama de prețuri este variată. Există hoverboarduri ieftine de la 299 lei potrivite mai degrabă pentru începători, iar cele scumpe fiind peste 900 lei. Freewheel este probabil cea mai dorită marcă de hoverboarduri fiind accesibilă la preț comparativ cu alte branduri precum Segway, Xiaomi, Razor, Kawasaki sau Airmotion.

Cu toate că aceste skateboarduri sunt accesibile chiar și celor mai mici fiind modele dedicate tip Junior, este de preferat ca cei care le utilizează să fie extrem de precauți deoarece se pot răni ușor, la fel și pe cei din jur.