Afișez 1 - 60 din 106 rezultate

Afișez 1 - 60 din 106 rezultate

În ceea ce priveşte joaca şi spaţiul personal al copiilor, un cort poate reprezenta o alegere excelentă. Acesta poate fi considerat spaţiul intim al copilului, în care poate pune în scena povesti adorabile cu păpuşile sau maşinuţele preferate.

Aşadar, pe perioada sezonului cald – primavară-vară – un cort copii reprezintă cea mai bună alegere.

Aspecte de luat în considerare când alegi un cort copii
Corturile de exterior pentru copii vin de obicei într-o varietate de culori minunate. Alege-l pe cel mai colorat pentru a crea o experienţă minunată copilului tău.
Culori încântătoare
De asemenea, pentru fetiţe cea mai potrivită culoare pentru un cort copii este roz, piersică, mentă, în timp ce pentu băieţei poţi alege un cort în nuanţe de albastru, verde, portocaliu. Totodată ţine cont şi de faptul că anumite nuanţe deschise pot favoriza pătrunderea în cort a unei lumini deranjante pentru privirea copilului. Tocmai de aceea îți recomandăm să alegi un cort cu protecție UV.
Mărimea potrivită
Este important să alegi un cort de o mărime potrivita în funcţie de vârsta copilului. Ia în considerare că într-un cort copii, micuţul va vrea să îşi depoziteze şi jucăriile. Aşa că, dacă mergeţi la un picnic sau la plajă, ia în considerare acest aspect. De asemenea, cortul trebuie să aibă suficient spaţiu în cazul în care copilul trebuie să doarmă.
Calitatea materialului
Chiar dacă este super colorat şi pare mai degrabă o jucărie, un cort copii trebuie să fie realizat dintr-un material rezistent şi preferabil inpermeabil. În cazul acesta, dacă vă prinde o ploaie scurtă de vară la picnic, copilul se poate adăposti în siguranţă în cortul său.

În ceea ce priveşte preţul unui cort copii, acesta poate varia. Desigur, calitatea este un criteriu determinant al preţului, motiv pentru care nu te sfătuim să alegi cel mai ieftin model de cort pe piaţă, asta în condiţiile în care nu îţi doreti să faci această achiziţie într-o perioadă destul de scurtă de timp.

În colecţia noastră poţi găsi o gamă variată de corturi pentru copii. Modele drăguţe sub diverse forme, cu animăluţe sau cu personajele Disney favorite ale copiilor. De asemenea, pe lângă cort poţi achiziţiona chiar şi un zmeu pentru copil, pentru a avea parte de distracţie la cote maxime!