Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Atunci când vorbim de rechizitele esenţiale şi de anumite lucruri de care copilul are nevoie la şcoală, indiferent de vârstă, neapărat pe lista trebuie să includem şi, desigur, nişte acuarele.

O palate de acuarele pentru pictura este necesară pentru orele de desen, însă în acelaşi timp această îi poate fi de ajutor copilului chiar şi dacă pictură este doar un hobby pentru el, pentru a se relaxa şi pentru a învăţa noi lucruri.
Cum alegi nişte acuarele potrivite
Pentru a te asigura că micuţul tău beneficiază de cele mai potrivite acuarele pentru şcoală sau pentru hobby-ul său, este nevoie să alegi unele potrivite.

Pentru cei mai micuţi este important să optezi pentru nişte acuarele cu pigmenţi de concentraţie mică, care oricum se găsesc la un preţ avantajos. Alege o paletă cu nuanţele principale, precum: roşu, oranj, galben, verde, albastru, indigo sau negru, cu ajutorul căreia se pot realiza desene clasice.

Acuarelele pot fi alese şi în funcţie de rezistenţă acestora în timp. Spre exemplu nişte acuarele acrilice sunt cele mai indicate, având în vedere că sunt pe bază de apă şi rămân intacte în mai multe situaţii, spre exemplu atunci când vin în contact cu lumina.

De obicei, acuarelele solide sunt mai uşor de mixat, însă dacă cel mic realizează de obicei picturi cu mai multe detalii, îi poţi alege nişte acuarele lichide.
O gamă variată de acuarele
În colecţia noastră vei găsi o ofertă foarte bună la acuarele, aşadar nu încape îndoială că le vei găsi pe cele potrivite pentru micuţul tău. Alege să investeşti în acuarele rezistente, de calitate, care conţin culori vii şi uşor de folosit.