Patine și sănii

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Iarna este unul dintre anotimpurile preferate ale copiilor. Căderea primilor fulgi de nea, bătăile distractive cu zăpadă, mersul la patinoar, sau datul cu săniuţa ore în şir – toate acestea fac din iarnă un anotimp magic, de poveste.

Este foarte important să îi înveţi pe copii să facă cât mai multe lucruri. Spre exemplu, patinajul. Este foarte distractiv pentru orice copil să meargă la patinoar şi să alunece artistic pe gheta.
Cele mai bune patine gheaţă

Pentru o experienţă foarte plăcută trebuie să alegi nişte patine gheata foarte comode.

Există mai multe tipuri de patine gheaţă: artistice, de hochei şi fitness, însă cele mai bune patine copii sunt cele de hochei.

Trebuie ca nişte patine copii să fie comode şi de bună calitate ceea ce înseamnă că trebuie să investeşti într-o pereche bună de patine gheaţă copii. Patinele trebuie să asigure o flexibilitate sporită, un sistem de închidere uşor de ajustat şi să aibă interiorul căptuşit pentru un confort superior.

De obicei patinele de hochei sunt ideale pentru copiii începători într-ale patinajului, însă dacă sesizezi că cel mic cochetează cu ideea de a deprinde figuri de patinaj artistic, trebuie să îţi îndrepţi atenţia către nişte patine copii artistice.
Săniuţa fuge, nimeni n-o ajunge!

În zilele noastre oferta de săniuţe este foarte variată, fiindu-ne destul de dificil să alegem modelul perfect. Bineînţeles atunci când alegi o sanie copii, siguranţa copilului trebuie să fie pe primul plan. Astfel, pentru a face cea mai bună alegere, optează pentru o sanie copii care să aibă în dotare elemente de protecţie, cum ar fi: ham, centura, scaun cu spătar, bară frontală de protecţie.

Pentru copii mici alege cu incredere o sanie cu mâner şi sac de iarnă, deoarece este super comodă şi utilă pentru o plimbare cu cel mic. Pentru copii mai mari poţi alege o sanie tip lopata sau sanie de lemn clasică.

De asemenea, chiar dacă pe piaţa avem mai multe modele: săniuţe din plastic, metal sau lemn, calitatea şi durabilitatea unei sanii copii de lemn nu poate fi contestată.
Îţi punem la dispoziţie o gamă foarte variată de patine gheaţă şi sănii copii pentru o iarnă super distractivă!
La noi pe site mai poti gasi o colectie intreaga de jucarii de exterior, precum: role, biciclete, trotinete si multe altele.