Corturi Teepee

Afișez toate cele 6 rezultate

Afișez toate cele 6 rezultate

Corturile TeePee – o minunăţie pentru copii
Corturile Teepee sunt în mare vogă. Acestea sunt minunate pentru copii, deoarece cei mici au nevoie de un spaţiu al lor, un spaţiu intim în care să se retragă din când în când şi să se distreze cu jucăriile preferate, fie ele păpuşi Barbie, maşinuţe sau jucării din lemn.

Cum alegi un cort Teepee

Corturile Teepee de interior trebuie să fie realizate din materiale calitative, precum: lemn şi bumbac. Acestea sunt ideale pentru copii.
Atunci când alegi un cort Teepee trebuie să ai în vedere spaţiul în care îl vei aşeza, pentru că mai ales pentru un copil, o cameră foarte aglomerată este de evitat. De obicei, corturile Teepee sunt realizate pe dimensiuni medii, pentru spaţii de mărime medie Dacă spaţiul îţi permite poţi ţine cortul deschis în permanenţă. În plus acesta va arăta minunat ca şi piesa de decor în camera copilului. Însă în cazul în care ai spaţiu limitat, ai opţiunea de a demonta cortul – un adevarata avantaj este ca un cort TeePee se montează şi de demontează extrem de uşor.

În colecţia noastră de pe site îţi punem la dispoziţie o gamă foarte variată de corturi Teepee, care se vor încadra armonios în orice cameră, în condiţiile în care copiii au nevoie de armonie vizuală. Acestea sunt realizate cu culori plăcute, care se vor potrivi într-o mulţime de decoruri. De asemenea dacă îţi doreşti un cort Teepee cu personaje de poveste, vei putea opta şi pentru aceste modele.