Sisteme monitorizare bebeluși

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Alege un baby monitor potrivit dintr-o gamă diversă de produse la prețuri avantajoase!
Atunci când devenim părinţi, devenim şi foarte grijulii şi vrem să ştim ce face copilul în fiecare moment. Mai precis, nici nu ne simţim bine dacă nu suntem cu ochii pe micuţ în permanenţă. Din fericire, pe piaţa există diverse sisteme de monitorizare pentru bebeluşi, foarte practice, care uşurează foarte mult munca părinţilor.
Cum alegi un baby monitor bun?
Pentru a te putea bucura de avantajele unui baby monitor, trebuie să te informezi bine înainte. Principalele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere sunt:

Tipul de sistem de monitorizare – este ce mai importantă decizie, deoarece trebuie să alegi între un baby monitor video sau audio. Este necesar să alegi un model mai avansat, care să ofere o calitate excelentă a semnalului receptat. Recomandarea noastră este să mizezi pe un model video, pentru a şi putea vedea copilul, atunci când doarme, de exemplu.
Tipul transmisiunii – un model digital cu semnal criptat este mult mai recomandat, deoarece şansele de interceptare scad în cazul în care modulele monitorului comunica printr-un asemenea semnal.
Frecvenţa de funcţionare – majoritatea specialiştilor recomanda să foloseşti o frecvenţă diferită de banda utilizată de telefonul mobil sau de alte aparate din casă, deoarece vei avea mai puţine probleme cu interferenţele. Spre exemplu, dacă un anumit obiect din casa foloseşte frecvenţa 2.4GHz, alege pentru baby monitor o altă bandă de frecvenţă.
Raza de acţiune – se referă la distanţă maximă dintre transmiţător şi receptor până să se întrerupă semnalul. În mod normal un baby monitor audio are o rază de acţiune mai mare decât unul video, dar în medie, foarte multe modele pot atinge o rază de 200 de metri, ceea ce este suficient pentru o casă sau un apartament convenţional.
Cât tine bateria – având în vedere că aparatul va funcţiona ore în şir, optează pentru un model cu baterie reîncărcabilă, cu autonomie mare.
Funcţii extra de care poţi avea nevoie: alarme, imagine nocturnă, senzor de temperatură, indicator al nivelului bateriei

O gamă variată de sisteme de monitorizare la preţuri avantajoase
Acu că ştii ce să ai în vedere înainte de a achiziţiona un baby monitor de calitate, te invităm să arunci o privire peste colecţia noastră. Vei găsi mai multe modele de calitate la preţuri avantajoase, cu diverse funcţii, pentru toate gusturile şi buzunarele.