Scaune birou copii

Afișez 1 - 60 din 94 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 94 de rezultate

Odată cu începerea şcolii, este foarte important ca fiecare copil să dispună acasă de un birou la care să îţi poată face temele, însă în aceeaşi măsură este deosebit de important şi un scaun birou copii bun. Copilul îşi va petrece mai multe ore pe scaun şi este esenţial să aibă o poziţie corectă, fie că își face tema pe laptop sau pe caiet.
Cum alegi corect un scaun birou copii
Un scaun foarte bun trebuie să fie proiectat în aşa fel încât să susţină corect greutatea corpului copilului. În acest sens, scaunele egonomice sunt cele mai potrivite.

Foarte important este că scaunul ales să fie ajustabil pe înălţime şi să permită ajustarea spătarului şi a cotierelor. Cum ştii că stă conforatbil copilul la birou? Ei bine, şoldurile trebuie să fie la aceeaşi înălţime cu genunchii, iar picioarele trebuie să atingă podeaua. Ajustarea spătarului ajuta la oferirea suportului potrivit pentru coloana vertebrală. Pentru a evita durerile cervicale, spătarul scaunului trebuie să ajungă până în zona gâtului copilului.

Un scaun de gaming ar fi ideal pentru copiii care au mult de lucru la birou. Cu toate acestea prețurile sunt ceva mai piperate.

Aşadar, cele mai importante criterii de care trebuie să ţii cont, sunt:

Înălţimea scaunului
Spătarul scaunului
Mobilitatea scaunului

Un design drăguţ de scaun birou, ideal pentru camera copilului

Pe lângă utilitatea să şi pe lângă cele 3 funcţii esenţiale, menţionate mai sus, este de dorit ca un scaun birou copii saaiba un design cât mai drăguţ, care să placă copilului şiş a se potrivească cu decorul camerei.
Cauți scaun birou fete sau scaun birou băieți?
În colecţia de scaune de birou pentru copii pe care ţi-o punem la dispoziţie, poţi găsi mai multe modele, ideale pentru fetiţe şi băieţei: cu pisicuţe, floricele, prinţese, scaun birou roz sau cu mingi şi super-eroi.

Aruncă o privire şi cu siguranţă vei găsi ceva calitativ şi pe placul copilului!