Afișez 1 - 60 din 158 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 158 de rezultate

-7%

De ce leagăne de exterior?
Leagănul de exterior reprezintă una dintre cele mai bune achiziţii pentru curte. Acesta intră în categoria jucăriilor super distractive pentru copii. În plus, partea bună este că un leagăn va consuma aproape toată energia copiilor, dându-le un somn odihnitor, iar ţie mai multe momente relaxante în plus.

Atunci când eşti părinte, cu siguranţă îţi doreşti ca cei mici să se bucure de cele mai frumoase momente. Cele mai multe amintiri din copilărie au legătură cu jocurile noastre preferate, iar una dintre cele mai distractive activităţi ale copilăriei este huțuiala pe un leagăn, aşa cum o numeam când eram mici. 😀

Leagănele sunt amuzante, mult mai amuzante chiar decât desenele animate şi mai ales jocurile pe telefon, deoarece îl încurajează pe cel mic să îşi desfăşoare cât mai mult timp afară, ceea ce înseamnă practicarea unei activităţi super sănătoase pentru el.
Cum alegi cel mai bun leagăn pentru copii

Pentru că cel mic să se bucure de toate avantajele, trebuie să ai în vedere câteva aspecte pentru a alege un leagăn cu adevărat bun.

Ţine cont de vârsta copilului şi de nivelul acestuia de îndemânare. De asemenea, materialul leagănului şi designul poate influenţa foarte mult atât preţul cât şi cât de distractiv este leagănul pentru copil. Important este să alegi un leagan copii cu cel mai bun raport calitate/preţ.
Tipuri de leagane pentru copii

Leagăne cu cadru propriu – sunt ideale pentru copii mai mici, bebeluşi, deoarece sunt sigure, au o dimensiune mică şi cu ajutorul lor poţi chiar adormi copilul, legănându-l .
Leagăne fără cadru – este vorba de leagănul cu frânghii, bare sau lanţuri de susţinere, care se prinde de o structură înaltă stabilă, precum creanga unui copac.
Seturi de leagăne – acestea sunt spaţii de joacă care pot include un tobogan sau o căsuţă pentru copii, făcând totul mai distractiv. Acesta este ideal mai ales dacă ai mai mulţi copii.

Materialul unui leagăn de grădină

Leagănele de metal reprezintă cea mai ieftină opţiune, însă se pot uza foarte rapid dacă materialul nu este întreţinut.
Leagănele din vinil sunt rezistente, durabile şi pot suporta condiţii de mediu grele, însă sunt foarte uşor de întreţinut. Sunt mai costisitoare, însă reprezintă o investiţie pe termen lung.
Leagănele din lemn sunt aspectuoase şi trainice, însă trebuie întreţinute pentru a se păstra în condiţie bună timp îndelungat. Un leagan din lemn trebuie tratat în mod regulat. De obicei un leagan de gradina din lemn are preţuri accesibile.
Leagănele din plastic – au preţuri foarte bune, sunt durabile, singurul dezavantaj fiind că se decolorează mai rapid. Plasticul este un material uşor, ideal pentru toţi copiii.

Ce leagăn alegi în funcţie de vârsta copilului?

Pentru copii mici cele mai potrivite leagăne sunt cele cu spătar înalt şi scaun tip chilot, fiind de multe ori cu centuri de siguranţă. Pe măsură ce copilul va creşte poţi schimba un leagan bebe cu un leagan copii fără spătar sau unul cu baza rotundă.

Cel mai potrivit este să alegi un leagăn pentru copii în jurul vârstei de 5 ani, deoarece aceştia îl vor putea folosi mai mulţi ani.
În colecţia noastră vei găsi mai multe modele de leagăne de exterior, potrivite pentru toate vârstele, iar acum că ai la dispoziţie toate aceste informaţii cu siguranţă vei face cea mai bună alegere.