Jucării și ursuleți de pluș

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Nu cred că este copil să nu fi avut vreodată o jucărie de pluș. Deseri este cel mai la îndemână caoud dus mai ales copiilor mici. Cert e că și însemnătatea lor cînd vine vorba de dezvoltarea abilităților celor mici. Bebelușii încep să  învețe să apuce diverse obiecte, să le strângă și să le scuture. Dacă au ceva zornăitoare în ei, sau poate accesorii gumate pe care cei mici își pot alina durerile de dințișori sunt și mai potrivite.

De la clasicii urși de pluș mari, imenți chiar, la jucăriile micuțe care formează întregi colecții, copii reușesc deseori să facă o pasiune pentru un anume timp de jucărie sau chiar personaje animate. Unii iubesc mașinile cu telecomandă, ații doresc să se joace cu mingea sau să facă un puzzle.
Jucării de pluș Disney
Cele mai dorite și iubite animale de pluș, pe lângă ursuleții d epluș sunt personajele din desene animate Disney. De la Mickey și Minnie Mouse, la Goofy care cântă și dansază sau poate Tweety și Silvester, fiecare este preferatului vreunui copilaș. Cei mici au tendința să facă întregi colecții de jucării de pluș care sunt apoi folosite pentru a pune în operă o mulțime de povești imaginate. Acest gen de activitate stimulează imaginație copilului și de multe ori îl învață să ia decizii și sa se pună în picioarele personajului ales chiar de el.
Ursuleț de pluș pentru somn
Animalele de pluș pot fi folosite și ca și metodae bune de liniștire mai ales cînd vine vorba de ora de culcare. Mulții bebeluși, dar și unii copii ceva mai mari ajung să facă o pasiune pentru un animaluț anume cu care doarme. Ceea ce nu este un lucru foarte rău deoarece astfel putem știi ce îl linișteste pe cel mai, mai ales dacă este vorba de un concediu sau o simplă deplasare prin localitate.

Este ideal să alegeți jucării de pluș de calitate care să nu aibă fire care se detasează foarte ușor deoarece cei mici, mai ales bebelușii se pot îneca foarte ușor chiar și cu un puf de blană de pluș. De prefrat este însă alegerea jucăriilor din materiale naturale, deoarece acestea sunt blânde și cu piele copilului care în primii ani de viață este destul de sensibilă.