Culori acrilice

Afișez toate cele 32 de rezultate

Afișez toate cele 32 de rezultate

Culorile acrilice sunt ideale pentru copiiib care iubesc picture şi care vor să îşi pună imaginaţia la încercare. Însă atunci când iei în considerare cumpărarea unor culori acrilice pentru micuţul tău, trebuie să iei în considerare următoarele aspecte.
Cum aleg culorile acrilice

Calitatea
Există două tipuri de culori acrilice: pentru elevi şi pentru profesionişti. Pentru copii vei putea alege acuarele acrilice mai ieftine, însă şi paleta de culori este mai mică, iar pigmentul nu atât de puternic.
Culoarea
Pentru copii, poţi alege o paletă mai restrânsă de culori acrilice, precum culorile primare, care sunt suficiente pentru realizarea unor desene foarte inspirate.
Rezistenţa
Această calitate prespune cât de rezistente sunt culorile la lumină, mai ales dacă sunt expuse la soare. Dar deoarece copiii nu lucrează şi nu îşi expun foarte mult desenele la lumină, acest aspect nu este deosebit de important.
Timpul de uscare
Acesta este un criteriu important, deoarece nu vrei că culoarea să se usuce pe pensula până să apuce copilul să o aplice pe hârtie. Acordă atenţie caracteristicilor vopselei alese, pentru că aceasta să nu se usuce foarte rapid.
Brandul
Calitatea unor culori acrilice depinde de la un brand la altul. Recomandarea noastră este să alegi un brand recunoscut pentru asemenea produse, astfel vei avea garanţia că produsele sunt foarte bune. Ţine cont şi de faptul că preţul este influenţat de calitatea produselor.

O gamă largă de culori acrilice
În categoria noastră veţi găsi mai multe tipuri de acuarele acrilice, ideale pentru copii. De asemenea, poți găsi tempera, mai multe tipuri de acuarele, carioci sau creioane colorate. Dacă vei ţine cont de astepectele menţionate mai sus cu siguranţă veţi face o alegere bună.

Spor la cumpărături!