Figurine

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Ce sunt figurinele?
Figurinele sunt jucării care înfățișează un personaj din desene animate, film, benzi desenate sau poate chiar un personaj istoric sau vreo celebritate. De cele mai multe ori sunt făcute din plastic și pot fi mobile sau interactive.

Termenul la origini” action figure”  a fost inventat de către Hasbro în 1964, iar printer primele figurine lansate de ei a fost G.I.Joe. Această figurină a fost inițial catalogată ca fiind păpușă pentru băieți, deoarece la început oamenii nu erau foarte familiarizați cu astfel de jucării.

Astăzi figurinele pentru copii sunt la fel de populare atât în rândul celor mici cât și a celor mari. Sunt mulți bărbați care colecționeaz figurine cu personaje celebre din filme sau benzi desentae, acestea ajungând să aibă prețuri foarte mari mai ales dacă sunt ediție limitată.
Figurine pentru băieți și pentru fetițe
Nu doar băieții ci și fetle adoră figurinele, mai ales cele cu prințese sau animăluțe. Elsa și Anna, Prințesa Sophia, Frumoasa și Bestia, Minnie, Mickey sau Patrula Cățelușilor sunt doar câteva din cele mai căutate figurine pentru copii. Fiind cu licențe, prețul nu este deloc neglijabil, însă și calitatea este justificată fiind făcute din materiale rezistente și sigure pentru cei mici.

Când alegeți figurine pentru copiii trebuie să aveți în vedere vârsta copilului. Aici ne referim mai mult la dimensiunea figurinei și a accesoriilor acesteia decât la tematica sau personajul pe cre îl întruchipează. Copii mici bagă în gură cam orice, iar riscul să se înece cu părțile mici ale figurinelor este destul de ridicat.
Joaca cu figurinele pentru copii
Jucându-se cu astfel de figurine, copiii își creează propria lor poveste prin interacțiunea personajelor preferate. Poate fi joc individual sau chiar între mai mulți copii ceea ce ajută mult la dezvoltarea imaginației, îi învață să împartă și să creeze jocuri și scenarii împreună.

Pentru cumpărarea figurinelor este bun să urmăriți reducerile deoarece de cele mai multe ori copiii își doresc colecția întreagă de figurine de la desenele animat sau filmul preferat iar prețul acestora nu este neapărat foarte mic. Când sunt oferte la figurine, puteți ajunge cu costul setului de figurine sub valoare unei singure jucării. Profitați de ofertele și reducerile la jocuri și jucării de exterior pentru copii.