Afișez toate cele 6 rezultate

Afișez toate cele 6 rezultate

Un capsator este un instrument pe care majoritatea copiilor trebuie să îl deţină. Fie că este vorba că acesta va sta aşezat doar pe biroul de acasă sau că cel mic îl va purta după el la şcoală, este esenţial.
Pentru ce este util un capsator
Chiar dacă la prima vedere nu pare, nu trebuie să te lipseşti de un capsator în casă, mai ales că acesta este esenţial pentru activităţile şcolare ale copilului.

În cazul în care cel mic are de realizat un proiect care să fie bine organizat într-un dosar, un perforator este necesar.
Pentru orele de lucru manual, copiii pot fi puşi să ducă la îndeplinire anumite creaţii super drăguţe, cum ar fi felicitări sau diverse forme din hârtie glasată sau creponata, precum floricele sau alte asemenea lucruri. Iar un capsator le poate uşura foarte mult munca.

Pentru copii este cel mai potrivit un capsator manual de birou, şi nu unul electric.

Atunci când alegi capsatorul acorda atenţie şi specificaţiilor – capacitatea de perforare îţi poate arăta cât poţi folosi capsatorul până să fie nevoie să îi adaugi noi capse.
O selecţie vastă de capsatoare
Partea bună este că pe piaţa vei găsi pentru copii mai multe tipuri de capsatoare super drăguţe, nu doar modele simple în nonculori. Astfel, putem să spunem chiar că un capsator poate constituie şi o piesă de décor pentru biroul copilului, în condiţiile în care este colorat frumos sau prezintă un design cu personajele preferate ale copilului. De asemenea poți opta pentru un capsator cu forme, pentru a da un plus de distracție activităților școlare.