Jucării vorbărețe

Afișez toate cele 14 rezultate

Afișez toate cele 14 rezultate

Jucării vorbărețe ideale pentru copii curioși
Pentru cei mici jucăriile vorbărețe sunt un deliciu iar distracție nu se termină foarte repede.

Fie că e vorba de jucării vorbărețe de pluș sau din plastic, acestea au pe lângă funcția distractivă, și funcția educativă, mai ales în cazul coplașilor care încă nu au început să vorbească prea mult.

Animăluțe simpatice precum Tom vorbărețul  sunt la mare căutare. Unele interacționează cu cei mici, le răspund la întrebări sau altele le spun povești și întâmplări cu tâlc din care ei pot învăța. De exemplu, un cățeluș vorbăreț poate spune o poveste oprindu-se după fiecare paragraf pentru a atenționa copilașul să îl apese pe spate pentru a continua povestea. Astfel cel mic se concentrează și își alocă toată atenția către jucăria vorbăreață pentru a putea răspunde la provocările lansate.

Majoritatea au butoane moi marcate într-un mod simpatic precum diverse petece pufoase în culori diferite pentru a fi ușor de identificat.

Jocurile sunt diverse, unele mai complexe, altele foarte simpliste semănând mai degrabă cu ursuleți de pluș clasici.
Cât costă o jucărie vorbăreață
În funcție de complexitatea jucăriei, aceasta poate să coste câțiva zeci de lei sau chiar sute. Cele simple, spun un cântecel, sau scot sunete simple. Cele complexe spun mai multe povești, îi învață o limbă străină sau interacționează cu ei precum un animal adevărat și evident, costă mai mult decât cele simple.

Dacă vreți să faceți o surpriză unui copilaș de 1-2 ani, optați pentru o jucărie vorbăreață care îi va bucura și pe părinți. Cei mici vor sta liniștiți mai mult deoarece vor fi atrași de către noutate.

Cele mai iubite sunt cele care spun cântecele și se și mișcă în ritmul muzicii. Ele captează atenție cel mai tare ier copii le iubesc încă din prima clipă.

Trebuie avut grijă cu cei care se sperie de astfel de jucării. Dacă o refuză, nu trebuie insistat deoarece pot rămâne speriați de tot ce mișcă sau scoate zgomote, sau mai târziu chiar de animale reale făcând legătura cu ele. În acest caz un cadou mai frumos ar fi o jucărie din lemn sau poate un trenuleț.