Afișez 1 - 60 din 1072 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 1072 de rezultate

A sosit toamna și deja te gândești la lista cu rechizite școlare pentru cel mic? Odată cu sosirea acestui anotimp, toți părinții se gândesc la echiparea copiilor de începerea grădiniței sau a noului an școlar. Ghiozdanele școlare trebuie să fie echipate chiar din prima zi, așa că iată care sunt rechizitele de care cel mic va avea nevoie. Pentru a evita cozile uriașe din magazine, Jocuri24 îți propune o selecție variată de rechizite școlare ieftine pe care le poți achiziționa cu ușurință online. 
Listă rechizite grădiniță 
Un preșcolar va avea nevoie de rechizite care îl ajută la dezvoltarea creativității. În acest sens, accentul se pune pe: blocuri de desen, creioane colorate, caiete cu exerciții etc. Lista completă va fi adaptată și în funcție de propunerile cadrului didactic. Pe lângă cele menționate, mai poți achiziționa pentru cel mic următoarele: set de acuarele cu pensule, plastilină, hârtie creponată, lipici și cărți de colorat. 
Rechizite școlare clasele 1 – 8 
Te întrebi de ce rechizite ai nevoie în școala generală? Iată o listă după care te poți orienta: 

ghiozdan 
penar 
caiete de română, matematică    
stilou
creioane colorate
ascuțitoare 
radieră
riglă
carioci 
bloc de desen 
foarfecă 
lipici 
vocabular 
acuarele, pensule, recipient pentru apă
coperți și etichete pentru caiet 
pixuri 
creion mecanic
trusă geometrică 
dosare și folii de plastic 

În cazul elevilor din școala generală – clasele 1-8, lista de rechizite școlare cuprinde mai puține culori, dar mai multe instrumente de scris, astfel încât cei mici să își poată dezvolta bune abilități caligrafice. Accentul se va pune pe caietele cu format special pentru fiecare materie și pe trusa geometrică. 

Cu siguranță vrei ca prima zi de grădiniță sau școală să îl găsească pe copilul tău pregatit. Pentru ca acest lucru să se întâmple poți face din timp o listă cu rechizitele elementare și poți stabili un buget aproximativ pe care vrei să îl investești în acestea. Nu uita să pui accent pe calitatea produselor pentru a nu fi nevoie să le schimbi prea des.