Fotolii Bebe

Afișez toate cele 18 rezultate

Afișez toate cele 18 rezultate

-9%
Prețul inițial a fost: 306,00 lei.Prețul curent este: 278,99 lei.

Un fotoliu pentru bebe este probail primul lucru la care ne gândim atunci când cel mic începe să vrea să se ridice in fund. De la vârsta de 6 luni deja se poate pune câteva minute în sezut fără a avea probleme ulterioare. Unii copii se grăbesc și la 6 luni deja stau singuri, alții sunt puțin mai comozi și iau lucrurile mai încet.

Pe lângă fotoliile speciale de bebeluși, mai există și varianta de a folosi perna de gravide pentru a-l ajuta să stea în funduleț până își găsește echilibrul.
Fotoliu bebe de plus
Fotoliile sunt destul de simpatice, iar acest lucru poate fi ca un magnet pentru bebelș să își dorească să stea ăn el. Fotoliile de bebe în formă de ursuleț, de pisicuță, elefant sau alte animale simpatice sunt la mare căutare. Mai sunt și fotolii de pluș cu sunete, care provoacă atenția copilașilor.
Fotoliu bebe tip balansoar și fotolii extensibile
Fotolii de bebe tip balansoar pot fi destul de utile mai ales când începe diversificare și nu poate sta foarte bine într-un scaun de masă. Acestea au centuri, fiind extrem de sigure și comode în același timp.

Mai există și fotoliu extensibil bebe. Fie că are formă de animale sau este simplu, acesta se pot extinde ca și un sezlong extrem de comod.

Avantajul este ca atunci când este strâns nu ocupă foarteult loc, iar la nevoie poate să devină cel mai minunat loc de joacă unde poate face tumbe liniștit.

Majoritatea fotoliilor extensibile bebe sunt umplute fie cu burete, microfibre sau chiar biluțe siliconate. Este important să alegeți un fotoliu de bebe sigur, și nu unul in care se poate lovi. Primele dați când încearcă să stea în șezut sunt extrem de importante, astfel nu trebuie să le tăiem avântul.