Protecție pat copii

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Protecție pat copii – barieră de protecție
Protecție pat copii – accesoriul de nelipsit din camera copilului. O barieră pat copii îți poate asigura siguranța celui mic. Barierele se potrivesc oricărui tip de pătuț și se fixează foarte ușor.

O protecție de pat pentru copii este perfectă pentru momentele în care cei mici se joacă/se rostogolesc. Sau pentru a te asigura că în timp ce dorm, nu există posibilitatea de a cădea din pat.

 
De ce să alegi o protecție pat copii?
În primul an de viață al copilului tău, îți vei dori, fără îndoială, să fii alături de el în mod constant. Prețuind fiecare moment al creșterii și dezvoltării lui. Cu toate acestea, pe măsură ce se maturizează, vor deveni mai independenți și veți descoperi că pot dormi în propriul lor pătuț.

Deși acest lucru poate părea îngrijorător la început. Deoarece copilul tău nu este încă capabil să se protejeze de potențiale pericole, acum poți fi liniștit știind că există o varietate de bariere de siguranță. Aceste măsuri de protecție nu numai că asigură siguranța micuțului tău, dar îți oferă și liniște sufletească.

 

Bariera de protecție a patului este concepută special pentru a fi ușor de instalat. Materialul plasă nu împiedică în întregime vederea copilului, permițându-i să observe camera cu ușurință. Această caracteristică ajută copilul să se obișnuiască rapid. Barierele de protecție vin într-o varietate de nuanțe deschise și prezintă personaje animate, care servesc pentru a calma copilul dacă se simte neliniștit sau deconectat de restul camerei.