Afișez 1 - 60 din 135 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 135 de rezultate

Baldachinul pentru copii – un spaţiu intim, o oază de relaxare
Pentru camera copilului un baldachin se dovedeşte a fi o piesă deopotrivă frumoasă şi utilă. Din punct de vedere practic, un baldachin poate proteja copilul de diverse insecte care pot patrunde in loocuinta şi îl poate împiedica pe acesta să cadă din pat. Acest lucru când este mic.

Mai târziu, pe măsură ce copilul creşte un baldachin patut poate să se tranforme într-un colţişor intim pentru copil, într-un spaţiu personal în care se poate distra cu jucăriile sale: jucarii din lemn, masinute, papusi si multe altele.

Aspecte de care să ţii cont când alegi un baldachin patut
Un baldachin patut reprezintă, fără îndoială, o investiţie pe termen lung, motiv pentru care trebuie să alegi cu înţelepciune. Pentru a alege cum trebuie un baldachin patut trebuie să analizezi oferta de produse. Trebuie să ai în vedere în principal următoarele astecte:

Calitatea – este important ca un pat cu baldachin să aibă o plasă realizată din materiale de calitate, să fie vopsit cu vopsele ecologice, sigure pentru copii.
Structura – în funcţie de nevoie, poţi alege de pe piaţa un baldachin patut complet, sau poţi alege separate suportul şi materialul.
Culoarea – desigur, pentru camera copilului este recomandat să optezi pentru nuanţe deschise, pastelate. Nuanţele nude, nisipii se pot asorta la orice decor.
Preţul – preţul unui baldachin patut poate varia în funcţie de criteriile menţionate mai sus. Dar pentru că este o investiţie pet imp îndelungat, nu credem că este necesar să renunţi la calitate sau la aspectul estetic dorit, pentru o mică economie.

În colecţia noastră găseşti o gamă variată de baldachine pentru patut care mai de care mai frumoase!
Spor la cumpărături!