Afișez 1 - 60 din 318 rezultate

Afișez 1 - 60 din 318 rezultate

Bean bag sau fotoliu puf este denumirea  pentru cea mai populară alegere pentru camerele copilului datorită confortului și aspectului unic. Acest tip de fotoliu oferă un loc perfect pentru copii pentru a se juca, a citi și a se relaxa, fiind moale, pufos și plăcut la atingere. Poate fi mutat cu ușurință fiind destul de practic pentru încăpere. Produsele un design modern, culori atrăgătoare și modele care îl fac ușor de integrat în orice spațiu.
Ce beneficii are un fotoliu puf sau un bean bag
Fotoliul pentru copii și adulți este extrem de confortabil. Acesta se adaptează corpului și poziției în care vei dori să stai. Este umplut cu perle de polistiren care îi conferă un aspect pufos și o senzație de moliciune atunci când te așezi pe el.

Pe lângă acest aspect este conceput pentru a fi durabil și rezistent la uzura zilnică. Este fabricat din materiale calitative, material textil și biluțele din interiorul lui sunt făcute să reziste în timp.

În plus, bean bag -ul este ușor de mutat în orice spațiu din casă. Datorită formei sale, poate fi ușor îndoit și depozitat într-un colț al camerei sau într-un dulap atunci când nu este utilizat. Din această cauză, fotoliul este ideal pentru camera copilului care are nevoie de mai mult spațiu pentru joacă.