Jucării de lemn

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

În zilele noastre marea majoritate a jucăriilor sunt realizate din plastic. Colorate, cu fel de fel de accesorii care să atragă copiii, cu sau fără sunete, acestea se consideră că sunt foarte sigure şi că sunt foarte rezistente.

Desigur, fiecare jucărie are avantajele şi dezavantajele ei, însă mai ales pentru copiii mai mici este recomandată alegerea jucăriilor din lemn.
De ce să alegi jucării din lemn
Jucăriile din lemn sunt realizate din materiale naturale, iar de obicei vopseaua folosită nu este toxică, aşadar este mult mai sigur pentu copii să se joace cu ele.

Vopseaua folosită pentru jucăriile din lemn este adesea pe bază de apă. În orice caz, este bine ca înainte de a achiziţiona orice fel de jucărie pentru cei mici să verificaţi cu atenţie eticheta produsului.
Avantaje jucarii lemn
Jucăriile din lemn fiind realizate din materiale naturale sunt regenerabile şi reciclabile. Acum ştii că atunci când îi cumperi celui mic o jucărie din lemn ajuţi şi mediul.

Sunt extrem de rezistente, ceea ce înseamnă că pot fi folosite pentru de la o generaţie la alta.

Sunt foarte plăcute la atingere. În plus, majoritatea acestora au marginile rotunjite, neimplicând niciun risc de accidentare a copilului.

Sunt foarte uşor de întreţinut. Ai nevoie doar de o cârpă umedă şi ai curăţat jucăria.
Sunt foarte educative şi încurajează atât creativitatea, cât şi dezvoltarea motorie.
Jucăriile din lemn nu riscă să rămână baterii
Jucării de lemn Montessori sau Waldorf
În sfera jucăriilor de lemn intra jucăriile de tras, de împins, de plimbat, jucării care azjuta la dezvoltarea diverselor abilităţi, cuburi de construit, puzzle-uri din lemn şi multe altele.

Juc[rii Montessori

Poţi alege jucării Montessori, pentru că sunt extrem de populare în acest moment. Foarte mulţi părinţi cauta să îşi încânte copiii cu nişte jucării Montessori sau Waldorf, extrem de calitative şi distractive. Acestea stimulează imaginație copilui și îi oferă o experiență senzorială și educativă în același timp. Jucăriile de lemn dacă sunt colorate, vopselele folosite sunt pe bază de apă, fără solvenți chimic care ar putea dăuna copiilor. Foarte mulți copii pun juăcriile chiar și cele de lemn la gură, iar astfel prin folosirea unor culori non toxice se evită orice posibilă problemă de sănătate ce poate apărea.
Jucarii din lemn tip puzzle
Jucăriile din lemn pentru construit, cele tip puzzle, cu ferestre colorate din plexiglass, cele de stivuit sau unele pentru învățarea ceasului sau a menținerii lucrurilor în echilibru oferă o joacă antrenată și educativă pentru orice copilaș curios.

Noi te încurajăm să le foloseşti, având în vedere că sunt sigure pentru cel mic. În plus, în colecţia noastră găseşti o gamă variată de jucării din lemn, care mai de care mai frumoase, aşa că nu încape îndoială că vei găsi ceva pe gustul tău şi al copilului.