Ceasuri pentru copii

Afișez toate cele 38 de rezultate

Afișez toate cele 38 de rezultate

-59%
Prețul inițial a fost: 294,00 lei.Prețul curent este: 119,97 lei.
-56%
-60%
-52%
-62%
Prețul inițial a fost: 184,00 lei.Prețul curent este: 69,97 lei.
-48%
-42%
Prețul inițial a fost: 164,98 lei.Prețul curent este: 94,98 lei.
-45%
Prețul inițial a fost: 154,98 lei.Prețul curent este: 84,98 lei.
-7%
Prețul inițial a fost: 105,99 lei.Prețul curent este: 98,99 lei.

Ceasurile preferate ale copiilor
Chiar dacă pare un accesoriu mai mult pentru adulți, ceasurile de copii au cerere foarte mare chiar și pe piața din România. În funcție de vârstă, copii preferă un alt tip de ceas.
Tipuri de ceasuri pentru copii
Există ceasuri simple care doar arată ora și au modele diverse inspirate din desenul animat preferat.

Cei mici iubesc ceasurile cu diverse figurine. Acestea sunt fie fixe, fie demontabile putând cel mic să se joace cu ele. De foarte multe ori aceste figurine sunt chiar eroii preferați sau diverse personaje faimoase din filmele destinate copiilor.

Cei mai mari preferă ceasurile cu funcții mai interesante. Fie că e vorba de jocuri sau poate cu funcție de walkie-talkie, aceste jucării interactive sunt mai mereu pe placul lor.

Ceasurile de copii preferate și de către adulți sunt cele cu Gps și apelare, un fel de smartwatch. Cu cât mai simple cu atât mai bune. Copilul poate apela doar unul sau două numere de telefon predefinite în sistem, și poate primii apeluri. Astfel nu va fi tentat să se joace ca și pe un telefon obișnuit. Există ceasuri de copii doar cu GPS, nimic altceva. Când merg la grădiniță, într-o excursie sau poate chiar și în clasele primare, copii sunt adesea furați de piesaj și se pot pierde repede chiar și doar pentru câteva minute. Pentru un plus de siguranță, mulți părinți apelează la astfel de soluții inovative și extrem de simple.
Cât costă un ceas pentru copii?
În funcție de complexitatea și funcțiile modelului, prețurile acestea diferă, dar în general există variante pentru toate buzunarele. De la 20-30 lei pentru cele simple, potrivite mai mult pentru copii de grădiniță, până la cele de forma smartwatch-urilor preferate de către copii mai mari care ajung la 200-300 lei. Nu sunt ideale pentru școală, dar oferă un plus de siguranță.