Cărți pentru copii

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Cărți pentru copii
Copii de toate vârstele sunt fascinați de cărți, însă fiecare dintre ei se atașează mai mult de un anume tip de carte care e mai mult pe placul lor.
Cărți pentru bebeluși
Bebelușii iubesc cărticele mici și pufoase, o combinație între animale de pluș și cărticele. Acestea sunt perfect pentru ei deoarece nu se pot răni cu acestea, și le oferă și o experiență senzorială plină de aventură. Cu cât cresc și devin mai curioși, cărticelele senzoriale și cele interactive devin tot mai interesante. Cărțile de la Usborne sunt preferate de către bebeluși datorită complexității activităților oferite. Cărți bebeluși pot fi cel mai frumos cadou pentru cei mici.
Cărți de colorat
Orice copilaș ajunge să iubească o carte de colorat., fie pentru desenele din aceasta sau pentru distracție în sine. De la cele clasice cu desene conturate, la cele împărțite pe coduri de culoare sau unele care se colorează de la simpla atingere a pensule îmbibate în apă toate stimulează imaginație copiilor. Cărțile de colorate oferă o stare de relaxare, fiind nevoie  de obicei de liniște, concentrare și mișcări relativ lente. O carte de colorat pentru copii sau chiar pentru adulți reușește să regleze activitățile motorii, să cultive simțul estetic și cromatic și să contribuie la stimularea diverselor zone cerebrale.
Cărți interactive
Cărțile interactive cu butoane sunt extrem de interesante. Fie că îi învață pe copii diverse cuvinte, sau vin în completarea poveștii cu diverse sunete pentru a o face mai interesantă, acest gen de cărți îi face tot mai curioși și reusesc să îi transpună cu totul în poveste. Sunt cărți interactive care îi pot învăța limbi străine sau poate doar nume de animale, însă la ce gamă largă de variante există, nu trebuie decât să încercăm să le alegem cu grijă.
Cărțile de povește și cărți cu curiozități din științe
Cărțile cu povești sunt mai degrabă pentru copii mai mari. Nu toți cei mici au răbdare să asculte o poveste. Unii iubesc să adoarmă la auzul unei povești pe când alții nu sunt impresionați. Cărțile cu povești sunt foarte  interesante pentru copii care deja știu să citească și pot savura în voie întreaga poveste.

Cărțile cu și despre dievrse științe precum cărțile de astronimie, fizică, chimie sau chiar botanică și anatomie sunt la mare căutare când deja copii încep școala și vor să știe tot ce mișcă.

Cărțile în general stimulează imaginație și stârnesc curiozitatea copiilor, ceea ce comtribuie la o bunp dezvoltare din toate punctele de vedere.